Θέκλα Πετρίδου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΣΙΓΜΑ! 


Θέκλα Πετρίδου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΣΙΓΜΑ! 

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η Θέκλα Πετρίδου για δύο τηλεοπτικές σεζόν βρισκόταν στο δυναμικό της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ με την εκπομπή “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά”, η οποία ολοκληρώνεται στις 9 Αυγούστου. 

Η παρουσιάστρια, χθες, 15 Ιουλίου, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως αποχωρεί από το κανάλι μετά τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Διαβάστε ακόμα: Θέκλα Πετρίδου: Συγκινημένη στην τελετή αποφοίτησης του γιου της στην Αγγλία! [εικόνες & βίντεο]

Αποφάσισα σήμερα να μην συνεχίσω για 3η σεζόν την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, "Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά", στο τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα στην Κύπρο, και να μην απαντήσω θετικά στην πρόταση του καναλιού για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για λόγους που ως όφειλα ενημέρωσα την διεύθυνση του καναλιού. Ευχαριστώ πολύ την τηλεόραση Σίγμα και τον όμιλο Δία και τον κύριο Κώστα Χατζηκωστή προσωπικώς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι ευγνώμων. Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Κατόπιν, ανήρτησε και βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο youtube, όπου ανακοίνωσε πως πρόκειται το επόμενο διάστημα να επικεντρωθεί στη συγγραφή βιβλίων και στη συνέχιση των vlog της στο εν λόγω μέσο επικοινωνίας. 

Tags θεκλα πετριδου, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2592 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3478 s // Total time: 2.6070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X