Kαταπολέμησε τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους για ένα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα


Kαταπολέμησε τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους για ένα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα

H πρώτη περιποίηση που ενδυναμώνει το περίγραμμα των ματιών, για βλέμμα πιο φωτεινό μέρα με τη μέρα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Minéral 89, τα Εργαστήρια Vichy στρέφουν την εξειδίκευση τους επάνω στη λειτουργία του επιδερμίδικού φραγμού, προς μια περιοχή ιδιαιτέρως ευαίσθητη στους εξωτερικούς παράγοντες: το περίγραμμα των ματιών.

Η Vichy αξιοποιεί τη δύναμη του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού, πλούσιου σε 15 μεταλλικά στοιχεία, ενσωματώνοντάς το στη σύνθεση του Minéral 89 Εyes, σε συγκέντρωση 89%, συνδυάζοντάς το με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και για πρώτη φορά, με ένα ενεργό συστατικό γνωστό για την ευεργετική του δράση στην περιοχή των ματιών: το εκχύλισμα καθαρής καφεΐνης.

Με στόχο την ενίσχυση της περιοχής των ματιών που εκτίθεται σημαντικά στους καθημερινούς περιβαλλοντικούς και αστικούς επιθετικούς παράγοντες, τα Εργαστήρια Vichy δημιούργησαν το Minéral 89 Eyes ως την πρώτη περιποίηση που ενδυναμώνει το περίγραμμα των ματιών, για βλέμμα πιο φωτεινό μέρα με τη μέρα.

Σχεδιασμένο να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα προϊόν περιποίησης για τα μάτια, το Minéral 89 Eyes δημιουργήθηκε για κάθε γυναίκα και άνδρα που θέλει να καταπολεμήσει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους ή απλώς να απαλλαγεί από την κουρασμένη όψη.

Με μόλις 13 συστατικά για μέγιστη ανοχή στην εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή των ματιών, αυτή η υποαλλεργική  σύνθεση είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη ώστε να είναι κατάλληλη για την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Είναι η καθημερινή δόση δύναμης της επιδερμίδας σας για πιο λαμπερό βλέμμα: οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, οι μαύροι κύκλοι φωτίζονται & το περίγραμμα των ματιών αναζωογονείται.

Tags vichy, beauty, face, eyes, Minéral 89 Eyes, vichy Minéral 89 Eyes, ματια, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6269 s (233 Queries.) // Parse time: 1.1678 s // Total time: 3.7947 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X