Διατροφική επανάσταση από τα παιδικά δημητριακά της Nestlé


Διατροφική επανάσταση από τα παιδικά δημητριακά της Nestlé

Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé, στην προσπάθειά τους για ένα ισορροπημένο παιδικό πρωινό γεύμα, προχωρούν στη βελτίωση της διατροφικής τους αξίας.

Τα αγαπημένα σε όλους δημητριακά Nesquik, Honey Cheerios, Cookie Crisp, Nesquik Duo και  Chocapic, ανανεώνουν τις συνταγές τους, με σκοπό να προσφέρουν ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό για ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα των παιδιών! Συγκεκριμένα:

• Έχουν λιγότερα από 9γρ σάκχαρα ανά μερίδα
• Είναι πλούσια σε ασβέστιο
• Για πρώτη φορά εμπλουτίζονται και με βιταμίνη D!

Το ασβέστιο και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών. Με τα παιδικά δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestle, η γεύση συναντά την καλή διατροφή σε κάθε πρωινό γεύμα των παιδιών!

Δημητριακά Nestlé
Για περισσότερα από 25 χρόνια, τα Δημητριακά Nestlé  έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν νόστιμο και υγιεινό πρωινό.   Ένα μπολ με δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestlé για πρωινό είναι μία απολαυστική συνήθεια που προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά!  Πλούσια σε τουλάχιστον 7 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο και διατηρώντας όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης, τα παιδικά δημητριακά της Nestlé έχουν τη νοστιμιά που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το πρωινό και τα θρεπτικά συστατικά που θα κάνουν τις μαμάδες σίγουρες για την επιλογή τους! 

Η Ολική Άλεση
Η CPW σκοπεύει να βοηθήσει τους καταναλωτές να ενισχύσουν την πρόσληψη ολικής άλεσης, παρέχοντας τουλάχιστον 8γρ ανά μερίδα στα περισσότερα Δημητριακά Πρωινού της Nestlé. H CPW είναι η πρώτη παγκόσμια εταιρεία παραγωγής δημητριακών πρωινού που πρόσθεσε ολική άλεση στα προϊόντα της και από το 2003 αυξάνει σταδιακά την ποσότητα. Εξακολουθούμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας  για να παρέχουμε στους καταναλωτές τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας παράλληλα τις γεύσεις που απολαμβάνουν, ως μέρος της δέσμευσης μας για σωστή διατροφή, υγεία και ευεξία.

Η ίδια αγαπημένη γεύση
Τα δημητριακά πρωινού της Nestlé  παρέχουν ολική άλεση και περιέχουν λιγότερα λιπαρά, αλάτι ή ζάχαρη σε σχέση με πολλές άλλες επιλογές πρωινού. Επίσης, είναι χαμηλά σε θερμίδες, καθώς μία μερίδα με γάλα αντιστοιχεί σε λιγότερες από  200 θερμίδες.

Tags δημητριακα, παιδι, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9655 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4323 s // Total time: 2.3977 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X