Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019; 

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα

Κριός
Η σημερινή μέρα σας θέλει προσγειωμένους. Μπορεί η καθημερινότητα να είναι πια πιο… απαλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χαλαρώσετε.

Ταύρος
Κάντε μια αποτίμηση στην μέχρι τώρα ζωή σας. Είστε ευχαριστημένοι; Θέλετε να κάνετε αλλαγές; Δρομολογήστε νέα μονοπάτια και δείτε την ζωή και αυτό το καλοκαίρι αλλιώς!

Δίδυμοι
Τώρα θα αναγκαστείτε  να ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά και παράλληλα να περιορίσετε τα έξοδα  και να διαχειριστείτε με περισσότερη σύνεση τα χρήματά σας.

Καρκίνος
Καρκίνοι έχετε βαλθεί να καταστρέψετε το Σαββατοκύριακο σας; Η παράλογη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο θα προκαλέσει εντάσεις ίσως και τριγμούς.

Λέων
Προσπαθήστε να αμβλύνετε τις εντάσεις.: Ίσως μια εκδρομή, μια αλλαγή, ένα ταξίδι να σας ανανέωναν και να σας βοηθούσαν να αντιμετωπίσετε με περισσότερο κουράγιο την καθημερινότητά σας.

Παρθένος
Το κλίμα είναι τεταμένο και η ατμόσφαιρα, από την πλευρά των άλλων, αρκετά ηλεκτρισμένη. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις.

Ζυγός
Τώρα  θα νιώσετε την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, και χαρές. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σας γι αυτό αξιοποιήστε καλά το ευνοϊκό φεγγάρι και μην προκαλείτε την τύχη σας γιατί η επόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη.

Σκορπιός
Σεμνά και ταπεινά! Αυτή η περίοδος δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για απολαύσεις. Οι ισορροπίες βέβαια θα συντηρηθούν κι αυτό θα οφείλεται στη θετική επίδραση του αλλά, κυρίως, στη δική σας προσπάθεια να μην δημιουργείτε εντάσεις.

Τοξότης
Σηκώστε τα μανίκια! Η σημερινή μέρα σας αναγκάζει να αναλάβετε ευθύνες ή να δώσετε λύσεις σε σοβαρά θέματα, επαγγελματικά ή οικογενειακά.

Αιγόκερως
Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να προγραμματίσετε τα σημαντικά σας ραντεβού, να κάνετε σημαντικές επαφές. Αξιοποιήστε την εύνοια του Δία, που υπόσχεται να ρίξει φως στην καθημερινότητά σας και να την κάνει πιο ευχάριστη.

Υδροχόος
Ο μήνας φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του και μαζί του θα πάρει και την αδικία που έχετε βιώσει τελευταία. Οι σχέσεις με φίλους και συναδέλφους καλυτερεύουν και η κανονικότητα επιστρέφει!

Ιχθύς
Μια καινούργια φάση της ζωής σας ξεκινάει! Μπορεί να μην καταλαβαίνεται ακόμα αυτό το νέο αίσθημα αναζωογόνησης αλλά τα άστρα έχουν ήδη ξεκινήσει δουλίτσα!

Tags ζωδια, αστρολογικες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8772 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3908 s // Total time: 2.2680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X