Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι δήλωσε για τη νέα σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Όλα Καλά";


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι δήλωσε για τη νέα σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Όλα Καλά";

Τι λέει για τους συνεργάτες της και το concept της εκπομπής; 

Πρεμιέρα κάνει αύριο, 26 Αυγούστου, η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Όλα Καλά”, στις 13:30 με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Η ομάδα της εκπομπής, όπως σας έχουμε ενημερώσεις εδώ και μερικές εβδομάδες, ανανεώθηκε με κάποια νέα πρόσωπα. 

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπομπή που επιστρέφει στους δέκτες μας. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πως σχολιάζει την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή από την εκπομπή "Όλα Καλά";

“Από την οµάδα αποχωρεί ο Άντριου, η Τζώρτζια και η Νατάσα, τρεις άνθρωποι µε τους οποίους δουλέψαµε µαζί, αγχωθήκαµε µαζί, γελάσαµε µαζί και ζήσαµε πολλά, κυρίως για το καλό της εκποµπής! Είµαι ευγνώµων για την περσινή χρονιά, για όλους και για όλα όσα συνάντησα, µόνο αυτή τη γεύση µου αφήνει. Η οµάδα εντούτοις ενισχύεται µε τον Τάσο Θεοδώρου που γνωρίζω πολύ καλά, από προηγούµενές µας συνεργασίες, τη δυναµική που µπορεί να φέρει µαζί του, τόσο στο κοµµάτι της αρχισυνταξίας, που είναι ένας σηµαντικός κρίκος στην αλυσίδα µιας καθηµερινής εκποµπής, όσο και µε τον ρόλο του και µπροστά από τις κάµερες, έχει να δώσει σηµαντικά στοιχεία. Επίσης, ενισχυόµαστε και µε µια άλλη παρουσία µε όρεξη και ζωντάνια, την Άντρη Χατζηχριστοδούλου, που είµαι σίγουρη θα µας ενισχύσει ουσιαστικά και πίσω από τις κάµερες”. 

Κατόπιν, κληθείσα να αναφερθεί στο concept που θα έχει τη φετινή σεζόν η εκπομπή, απάντησε, λέγοντας: “Να µου επιτρέψετε να µην αναφέρω συγκεκριμένες ενότητες, αλλά να σας πω ότι θα είναι κάτι που θα προσαρµοστεί περισσότερο στην κοινωνία µας, µε στοιχεία που θα αναδείξουν καλύτερα τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της! Θα προσπαθήσουµε να ισορροπήσουµε µεταξύ µιας χιουµοριστικής lifestyle θεµατολογίας παράλληλα µε κοινωνικό περιεχόµενο! Κρατάµε τα δυνατά στοιχεία της εκποµπής και προσθέτουµε νέα. Αυτά για τώρα…Τα υπόλοιπα τη ∆ευτέρα, 26 Αυγούστου”.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ολα καλα, πρεμιέρα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8559 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4416 s // Total time: 2.2975 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X