Η συγκίνηση της μητέρας του μικρού Αντώνη μιλώντας στην εκπομπή "Όλα Καλά"


Η συγκίνηση της μητέρας του μικρού Αντώνη μιλώντας στην εκπομπή "Όλα Καλά"

Η εξέλιξη όσον αφορά στη θεραπεία του γιου της, το ποσό που μαζεύτηκε από τον κόσμο, η άποψη των Κυπρίων για τη δράση του κράτους και το δώρο από την εκπομπή!

Τις προηγούμενες ημέρες η Κύπρος είχε κινητοποιηθεί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τη θεραπεία που έπρεπε να κάνει άμεσα ο μικρός Αντώνης, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια. 

Μετά από οχτώ ημέρες που με τη βοήθεια του κόσμου κατάφεραν να μαζευτούν περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ, ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως η θεραπεία του μικρού Αντώνη θα καλυφθεί εξολοκλήρου από το κράτος σκορπώντας χαμόγελα στα πρόσωπα των γονιών του αλλά και αισιοδοξία σε όλους του Κύπριους. 

Η μητέρα του ενάμιση έτους Αντώνη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Αυγούστου, στο πλατό της εκπομπής “Όλα Καλά” και συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια αυτή προσπάθεια που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, μίλησε για τη θεραπεία που θα γίνει στον γιο της, την προθυμία τους να βοηθήσουν αρκετό κόσμο με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, ενώ κατόπιν η εκπομπή πρόβαλε ένα gallop που πραγματοποίησε ρωτώντας κόσμο ποια είναι η άποψή του για την απόφαση που πήρες το κράτος για τον μικρό Αντώνη. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά αποσπάσματα: 

Tags μικρος αντωνης, θεραπεια, ολα καλα, ΣΙΓΜΑ, μητερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3994 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4121 s // Total time: 3.8115 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X