Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα της μικρής Αριάδνης στην παραλία


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα της μικρής Αριάδνης στην παραλία

Στιγμές χαλάρωσης για μαμά και κόρη, καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο!

Τι κι αν μπήκε το Φθινόπωρο, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, πέρασαν τη χθεσινή ημέρα σε παραλίες και πισίνες, με χαλάρωση και πολλές βουτιές.

Αρκετοί ήταν αυτοί που καλωσόρισαν τον Σεπτέμβριο με μια ανάρτηση στα social media που είχε φόντο τη θάλασσα, όπως και η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ "Όλα Καλά", Κωνσταντίνα Ευρίπιδου, η οποία μοιράστηκε μαζί μας ξεχωριστές στιγμές με τη μικρή Αριάδνη και τα τελευταία μπάνια τους.

Διαβάστε ακόμα: Η έκπληξη του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της μικρής Αριάδνης στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου στην πρεμιέρα του "Όλα Καλά"

Η μικρή Αριάδνη απολαμβάνει ήλιο και θάλασσα, ξαπλωμένη άλλοτε στην αμμουδιά και άλλοτε μέσα στα κρύα νερά. Πάντα στο πλάι της μητέρα της, Κωνσταντίνας Ευριπίδου, η οποία απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες της Λεμεσού, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες της μικρής Αριάδνης:

Tags showbiz, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, celebrities, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αριαδνη, παραλία, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, φθινοπωρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1859 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3297 s // Total time: 3.5156 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X