Γιώτα Δαμιανού: Μας μιλάει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και την εκπομπή "Περί Ορέξεως"


Γιώτα Δαμιανού: Μας μιλάει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και την εκπομπή "Περί Ορέξεως"

Τι μας είπε για τη συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο;

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζουν την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Περί Ορέξεως” που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00. 

Η Γιώτα Δαμιανού σε συνέντευξή της στο ilovestyle.com μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και για τις συγκινητικές στιγμές που βίωσε στο πλαίσιο των γυρισμάτων για την εν λόγω εκπομπή. 

Περί Ορέξεως… για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Πολύ μεγάλη χαρά! Θέλαμε να συνεχίσουμε γιατί πρόκειται για μια ξεχωριστή εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ από εμάς αλλά κυρίως από τον κόσμο!

Πρόκειται για μία διαφορετική εκπομπή, όπως έχουμε δει και από πέρυσι, που την απολαμβάνετε τόσο εσείς που την παρουσιάζετε όσο και ο εκάστοτε καλεσμένος. Περιμένατε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό όταν συζητούσατε για την εν λόγω εκπομπή;

Αυτο που βγαίνει είναι αποτέλεσμα πολύωρης δουλειάς για αυτό και σε δικαιώνει. Γυρίσματα, σκηνοθεσία και μοντάζ πραγματοποιούνται με άψογο προγραμματισμό και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Ειρήνης Σοφοκλέους. Εάν προσθέσεις μέσα σε αυτό και τον Ανδρέα Δημητρόπουλο τότε έχεις την τέλεια συνταγή της επιτυχίας.

Έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχει χημεία μεταξύ του Ανδρέα Δημητρόπουλου και εσένα. Τι θεωρείς πως ήταν αυτό που σας έδεσε; 

Με τον Ανδρέα είναι αυτό που λέμε κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι (εγώ είμαι το καπάκι). Ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή τα χνότα μας δέσαμε πολύ καλά. Το ευχάριστο είναι ότι αρέσει και στον κόσμο πολύ και το αντιλαμβάνομαι και από το “Περί Ορέξεως” αλλά και από την πρωινή μας εκπομπή στο Ράδιο Πρώτο. 

Από τις περσινές εκπομπές, ποιος καλεσμένος σε συγκίνησε περισσότερο και ποια στιγμή κρατάς στο μυαλό σου ποιο έντονα; 

Όλοι οι καλεσμένοι μου άφησαν και κάτι! Συγκίνηση σε βαθμό να κλάψω ήταν η εκπομπή με καλεσμένη την Γιώτα Κουφαλίδου. Επίσης, εκείνη με τον Μαρίνο Σιζόπουλο και την σύζυγο του Μαριέττα μου έμεινε έντονα στο μυαλό γιατί εκεί γνωρίσαμε έναν άλλο Σιζόπουλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει.

Τι να περιμένει ο τηλεθεατής να δει φέτος από την εκπομπή αυτή;

Αυτό ακριβώς που περιμένει! Γνωστούς ανθρώπους να αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους γύρω από ένα τραπέζι γεύσεων σε όλη την Κύπρο.
 

Tags γιωτα δαμιανου, περι ορεξεως, ΣΙΓΜΑ, εκπομπη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5348 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6233 s // Total time: 3.1581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X