Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ανακοίνωσε on air τον χωρισμό του! [βίντεο]


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ανακοίνωσε on air τον χωρισμό του! [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον λόγο χωρισμού του ζευγαριού.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, όπου συμμετέχει και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, θέλησε να αποκαλύψει κάτι πολύ προσωπικό του και συγκεκριμένα τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

“Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

 

Κατόπιν, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως η ενασχόληση της Ιλένιας με το τραγούδι το τελευταίο διάστημα δεν επηρέασε τη σχέση τους, λέγοντας: “Ο Δημήτρης χάρηκε που τραγουδάει, δεν είχε θέμα […] Δεν έχει προχωρήσει κανένας από τους δυο, είναι στεναχώρια βαθιά, πρέπει να περάσει ο άνθρωπος από το πένθος για να μπορέσει να ανθίσει”.

   

Tags δημήτρης ουγγαρέζος, ιλενια ουλιαμς, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5074 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5434 s // Total time: 3.0509 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X