Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις: Ποια είναι η καταλληλότερη εποχή για να κλείσουμε ραντεβού;


Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις: Ποια είναι η καταλληλότερη εποχή για να κλείσουμε ραντεβού;

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας λέει ποια είναι η καταλληλότερη εποχή για να προγραμματίσουμε το χειρουργείο αισθητικής φύσεως και γιατί.

Υπάρχει αλήθεια ιατρικά κατάλληλη εποχή για να κάνω ένα χειρουργείο; Ακούμε συχνά πως το καλοκαίρι δεν είναι καλή εποχή για ένα χειρουργείο, όμως τις περισσότερες φορές μας βολεύει η καλοκαιρινή περίοδος διότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την καλοκαιρινή μας άδεια.

Έρευνες έδειξαν ότι οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το φθινόπωρο για τις επεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Έρχεται λοιπόν, το φθινόπωρο για να δείξει πως κατέχει τα σκήπτρα στην κλίμακα των χειρουργικών επεμβάσεων. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η κατάλληλη εποχή για να προβεί κάποιος σε ένα χειρουργείο αισθητικής φύσεως έχει να κάνει με το πως είναι προγραμματισμένη η ζωή του καθενός από εμάς. Από την εργασία μας, τις οικογενειακές υποχρεώσεις και από κάποιες σημαντικές κοινωνικές υποχρεώσεις. Φαίνεται λοιπόν, ότι μετά το καλοκαιράκι  και την χαλάρωση, με την επιστροφή μας, η ζωή μας μπαίνει στην ρουτίνα της και τις καθημερινές της συνήθειες και είναι ευκολότερο να βάλουμε τάξη στη ζωή μας. Όσον αφορά την εποχή, το φθινόπωρο συνήθως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού επιστρέφουμε με διάθεση ανανέωσης, και μιας καινούργιας αρχής.

Έχουμε πάρει αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, είτε αυτές αφορούν το σώμα μας είτε τη ζωή μας γενικότερα.

Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές αυτή την εποχή του χρόνου, οι θερμοκρασίες δεν είναι πολύ ψηλές ώστε να μπορούμε αφενός να ανεχόμαστε τα ειδικά σουτιέν και κορμάκια όπου χρειάζεται, τις γάζες μετά το χειρουργείο, αλλά και να μην ευνοούνται οι λοιμώξεις λόγω ψηλών θερμοκρασιών.

Ακόμη είναι μια εποχή που δεν υπάρχουν πολλά αιτήματα για άδειες στη δουλειά μας κι έτσι είναι πιο εύκολο να απουσιάσουμε.  

Δίκαια λοιπόν, το φθινόπωρο κατέχει τους μεγαλύτερους αριθμούς αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων και θεωρείται η εποχή του χρόνου που μας συνοδεύει στις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags beauty, face, Ομορφια, προσωπο, Σώμα, body, πλαστικός χειρουργός, αισθητικεσ επεμβασεις, γεωργια κουλερμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6915 s (229 Queries.) // Parse time: 2.3043 s // Total time: 4.9958 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X