Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μυστική βάφτιση του γιου της! [βίντεο]


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μυστική βάφτιση του γιου της! [βίντεο]

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τη βάπτιση του Ιωάννη Εφραίμ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από μία πετυχημένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση, είναι παράλληλα και μία τρυφερή μανούλα για τα τρία της παιδάκια.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε βάφτισε τον γιο της, Ιωάννη Εφραίμ, στη Μυτιλήνη, καταφέρνοντας να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την τσακώσαμε στην παραλία με μαγιό και είδαμε το σώμα της χωρίς ρετούς!

“Σε λίγες ημέρες κλείνουμε έναν χρόνο. Βαφτίσαμε τον γιο μας, τον Ιωάννη-Εφραίμ στη Μυτιλήνη. Είχαμε ένα τάμα. Είχα τάξει πως αν κάνω ένα γερό αγοράκι θα του δώσω το όνομα του Αγίου Εφραίμ, πέρα από του πεθερού μου και θα το βαφτίσω στη Μυτιλήνη. Θελήσαμε να κρατηθεί μυστικό γιατί ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μας που αφορούσε πολύ λίγο κόσμο. Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα.

Θέλαμε να γίνει πολύ κατανυκτικά γιατί ήταν ένα τάμα που είχαμε. Θέλαμε να μην πάρει δημοσιότητα. Τα καταφέραμε. Κάποιοι πήγαν να μας βγάλουν φωτογραφίες, αλλά όταν τους είπαμε πως είναι μια οικογενειακή στιγμή το σεβάστηκαν απόλυτα. Ευχαριστώ όλους όσους το ήξεραν και το σεβάστηκαν”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr: 


 

Tags σταματινα τσιμτσιλη, γιος, ιωαννης εφραιμ, βαφτιση, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9481 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4619 s // Total time: 3.4101 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X