Κορρές: Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου 1+1


Κορρές: Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου 1+1

Προϊόντα κανονικού μεγέθους και επιπλέον δώρα με επιλογή ανάμεσα στις best-selling σειρές της.

Η κατηγορία Κορρές Πρόσωπο είναι αποτέλεσμα πρωτογενούς και εφαρμοσμένης έρευνας στα φυσικά συστατικά, με στόχο την ανάπτυξη φυσικών προϊόντων με κλινικά αποδεδειγμένη δράση και αποτελεσματικότητα. Τα κύρια συστατικά έχουν μελετηθεί ως προς τις ιδιότητές τους και επιλέχθηκαν λόγω της μοναδικής τους δράσης που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε δέρματος.

Η Κορρές, συνδυάζοντας σταθερά την ποιότητα με την προσιτή τιμή, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φυσικής περιποίησης προσώπου σε sets 1+1 - προϊόντα κανονικού μεγέθους και επιπλέον δώρα με επιλογή ανάμεσα στις best-selling σειρές της.

Η φθινοπωρινή προσφορά 1+1 περιλαμβάνει οχτώ sets ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου:

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΓΚΟΥ & ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΕΨΗ, ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ + ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

O απόλυτος συνδυασμός για επιδερμίδα χωρίς ηλικία μετά την εμμηνόπαυση. Εμπλουτισμένη με φυσικό δραστικό μείγμα πεπτιδίων και   πολυφαινόλες Λευκής Πεύκης, η σειρά αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει έντονη θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

3D ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ + ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ + SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

O απόλυτος συνδυασμός για ανόρθωση περιγράμματος και ολική σύσφιγξη.To καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ συνδυάζεται με πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης που αποδεδειγμένα ενδυναμώνουν το συνδετικό ιστό του δέρματος. Με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, τα προϊόντα φροντίδας της ώριμης επιδερμίδας, προσφέρουν ορατό  3D αποτέλεσμα - όπως επιβεβαιώνει το 100% των γυναικών που διαπίστωσε επαναφορά της αρχιτεκτονικής του προσώπου[1].

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ & ΣΥΣΦΙΓΞΗ

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ + SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο απόλυτος συνδυασμός για επανόρθωση ρυτίδων και σύσφιγξη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με το καινοτόμο μόριο Active HALupeol™ και εκχύλισμα Καστανιάς Αρκαδικής, η συλλογή Καστανιά Αρκαδική προστατεύει βασικά δομικά συστατικά του δέρματος, όπως κολλαγόνο και γλυκοπρωτεΐνες, ενισχύοντας τη συνοχή, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

ΛΑΜΨΗ & ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ + ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ/ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ + ΔΙΦΑΣΙΚΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ/ ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ + ΔΙΦΑΣΙΚΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ/ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ + ΔΙΦΑΣΙΚΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο απόλυτος συνδυασμός για super λαμπερή επιδερμίδα χάρη στη δύναμη του ομώνυμου ελαίου και της Super Vitamin C[2] - σταθεροποιημένη βιταμίνη C που επιδεικνύει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ. H συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο αντιμετωπίζει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας την υγιή, νεανική όψη της και ένα πρόσωπο με super λάμψη!

Tags κορρες, προσωπο, Ομορφια, face, beauty, korres


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3074 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4492 s // Total time: 2.7565 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X