Top 4 θεραπείες για λαμπερά μαλλιά


Top 4 θεραπείες για λαμπερά μαλλιά

Η επαγγελματικές θεραπείες κομμωτηρίου που προτείνει η Revlon Professional.

Η Revlon Professional δημιούργησε την 1η ολοκληρωμένη σειρά από θαλασσοθεραπείες οι οποίες απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκα στο κομμωτήριο Hair Etc. στη Λευκωσία και δοκίμασα την θεραπεία που οι ειδικοί επέλεξαν για τα δικά μου μαλλιά. Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε! Τα μαλλιά μου αμέσως μετά την θεραπεία που εφαρμόσαμε ήταν ενυδατωμένα και λαμπερά. Απ’ όλα τα προϊόντα και θεραπείες που είδα επί τόπου επέλεξα να σου παρουσιάσω τις αγαπημένες μου και σου προτείνω να κλείσεις άμεσα ραντεβού.

TALASSOTHERAPY

Εξειδικευμένες θαλασσοθεραπείες, για την άμεση αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων όπως λιπαρότητα, πιτυρίδα, ευαισθησία του δέρματος και τριχόπτωση. Φρέσκες αναμίξεις με τη σκόνη από φύκια και το κατάλληλο κάθε φορά αιθέριο έλαιο. Άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

RECONSTRUCT

Αποκλειστική θεραπεία για χρήση στο κομμωτήριο, εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση σε ξηρά, ταλαιπωρημένα, πορώδη μαλλιά με την τάση να σπάνε.

COLOR SHINE HAIR BOOST DOSE / STRENGTHENING HAIR BOOST DOSE / ANTI FRIZZ HAIR BOOST DOSE / VOLUMIZING HAIR BOOST DOSE

Μια αποκλειστική σειρά που περιλαμβάνει τέσσερα boosters και ένα ενυδατικό ζελέ, εμπλουτισμένα με συστατικά κατευθείαν από τη θάλασσα, σχεδιασμένα για κάθε τύπο μαλλιών. Μια εξατομικευμένη υπηρεσία στο κομμωτήριο για μήκη και άκρες, ειδικά σχεδιασμένη για να ενισχύει την ευεξία και την υγιή εμφάνιση της τρίχας.

BOST PHASE O SCALP PREP

Απολέπιση του δέρματος της κεφαλής για βαθύ καθαρισμό ενώ προετοιμάζει το δέρμα για να εισχωρήσει η θεραπεία.

Tags Revlon Professional, θαλασσοθεραπείες μαλλιών, μαλλιά, Ομορφια, κομμωτήριο, θεραπείες κομμωτηρίου, beauty, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.8690 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4437 s // Total time: 5.3128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X