Marie Kondo: Μας παρουσιάζει πώς να τακτοποιήσουμε την ταξιδιωτική μας τσάντα [βίντεο]


Marie Kondo: Μας παρουσιάζει πώς να τακτοποιήσουμε την ταξιδιωτική μας τσάντα [βίντεο]

H γκουρού οργάνωσης χώρου μας δείχνει πώς μπορούμε να φτιάζουμε την βαλίτσα μας έτσι ώστε αυτή να κλείσει σωστά και να μην επικρατεί ένα μικρό χάος μέσα της.

Η Marie Kondo είναι μια παγκόσμια influencer στην τακτοποίηση και οργάνωση του σπιτιού. Πρεσβεύει την άποψη πως τακτοποιώντας τα αντικείμενα, παράλληλα τακτοποιείς τη ζωή σου και αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου. Η οργάνωση του σπιτιού, σύμφωνα με την Marie, αποτελεί μια δέσμευση που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Πρόσφατα, η Marie Kondo απέκτησε τη δική της εκπομπή στο Netflix με τίτλο "Tidying Up with Marie Kondo" και ήδη έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό. Σήμερα, θα δούμε μαζί πώς μπορούμε να φτιάξουμε την βαλίτσα μας έτσι ώστε αυτή να κλείσει σωστά και να μην επικρατεί ένα μικρό χάος μέσα της.

Η πρώτη της συμβουλή είναι να μην πακετάρουμε υπερβολικά πολλά πράγματα και να παίρνουμε μαζί μας μόνο τα απαραίτητα. Στη συνέχεια, διπλώνει τα ρούχα της όσο πιο μικρά γίνεται και τα χαρίζει σε κατηγορίες (εσώρουχα, καθημερινά, επίσημα κ.λ.π). Επιπλέον, προτείνει να τοποθετήσουμε τα ευαίσθητα αντικείμενα, όπως είναι τα κοσμήματα σε διαφανείς τσάντες, ώστε να τα προστατεύσουμε. Και το ίδιο να κάνουμε και με τα εσώρουχα, τα οποία τοποθετούνται σε υφασμάτινες τσάντες για καλύτερη υγιεινή.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags Marie Kondo, βαλιτσα, φτιαχνω τσαντα, Ταξιδι, wellness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8992 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3245 s // Total time: 2.2237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X