Για το γάμο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Άρωμα Βανίλιας!


Για το γάμο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Άρωμα Βανίλιας!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Ο Οκτώβριος έφτασε πλέον στο τέλος του και για αρκετούς από σας ήταν αρκετά παραγωγικός και δημιουργικός καθώς αρχίσατε δειλά δειλά τις ετοιμασίες του γάμου σας. Το Άρωμα Βανίλιας στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία κυρίως για τα ιδιαίτερα του γλυκά που σε κάνουν να ξεχνάς δίαιτες και θερμίδες και ό,τι άλλο κινδυνεύει να σε αποσπάσει από την απόλυτη απόλαυση που έχεις μπροστά σου!

Στο Άρωμα Βανίλιας θα βρείτε ό,τι ζητάει η ψυχή σας, γλυκά σύγχρονης δημιουργικής ζαχαροπλαστικής που διακρίνονται για τις προσεγμένες πρώτες ύλες τους. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Το Άρωμα Βανίλιας αγαπήθηκε όχι μόνο για τα φανταστικά γλυκά του αλλά και γιατί βρίσκεται κοντά σας σε κάθε κοινωνική περίσταση (γάμο, βάπτιση, γενέθλια, κλπ). Ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας είναι ένας άνθρωπος που θα σας κερδίσει με το “καλημέρα” και για εκείνον όλοι είστε ξεχωριστοί και μοναδικοί. Παρά τον αυξημένο όγκο εργασίας του, καθότι είναι επίσης καθηγητής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε γνωστό κολλέγιο της Λευκωσίας και ένας εκ των συνεργατών μαγείρων σε εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση, εντούτοις αφιερώνει χρόνο για τον καθένα από σας, για να σας δώσει συμβουλές που θα κάνουν τη μέρα του γάμου σας ακόμα πιο γλυκιά και ιδιαίτερη. 

Δοκιμάστε τις προτάσεις του για υπέροχα κεραστικά γάμου, τα οποία  θα βρουν τη μόνιμη θέση τους στην καρδιά σας και σίγουρα θα φιγουράρουν πρώτα στις προτιμήσεις σας για το κεραστικό του γάμου σας. Για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό γάμου, δοκιμάστε τις υπέροχες τάρτες που προσφέρονται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart. 


 
Αν πάλι είστε πιο παραδοσιακοί αξίζει να δοκιμάσετε το πολύ ξεχωριστό μυκονιάτικο, με γέμιση ή χωρίς (αμύγδαλο, χαλεπιανό, ανάμεικτο). Το μυκονιάτικο είναι ένα πλούσιο σε γεύση κεραστικό καθώς δεν περιέχει καθόλου αλεύρι, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση αντί του συνηθισμένου πλέον λουκουμιού.


 
Αγαπημένο είναι επίσης το καρυδάτο με γέμιση ganache ή pistachio, που λιώνει στο στόμα απογειώνοντας τις αισθήσεις σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε pistachio, λαχταριστές πραλίνες και brownies (walnut, cheese). 


 
Και επειδή η τούρτα του γάμου είναι εξίσου σημαντική δεν μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τις προτάσεις του chef ο οποίος υπόσχεται να δημιουργήσει για σας πανέμορφες τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας. Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγετε το σχέδιο της αρεσκείας σας (προτάσεις θα βρείτε τόσο στο website του Άρωμα Βανίλιας, στους λογαριασμούς του σε facebook και instagram, και όπου αλλού μπορείτε να ψάξετε) και ακολούθως την γεύση της τούρτας που σας ταιριάζει.


 
Επιλέγετε αρχικά τη βάση της τούρτας μεταξύ κέικ σοκολάτας, κέικ βανίλιας, red velvet ή carrot κέικ. Για τη γέμιση της τούρτας επιλέγετε μεταξύ της λαχταριστής σοκολάτας ganache, της κρέμας βανίλιας, του Cream Cheese Frosting ή Cream Cheese Mousse, ανάλογα με την επιλογή βάσης που έχετε κάνει (το Cream Cheese Frosting προτείνεται για βάση red velvet ή carrot κέικ ενώ το Cream Cheese Mousse για βάση red velvet). Τέλος για να απογειώσετε τη γεύση και να δώσετε αυτό το κάτι επιπλέον στην επίγευση που αφήνει η τούρτα στον ουρανίσκο, επιλέγετε filling. Ένα με δύο συνδυασμούς από μία μεγάλη λίστα με fillings, όπως πραλίνα φουντουκιού, pistachio, καραμέλα, φρούτα του δάσους, φράουλα, πορτοκάλι κτλ. Όλα αυτά θα συνδυαστούν σε ένα υπέροχο layered cake που θα ικανοποιήσει γευστικά και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους.

Αν γνωρίζεις το Άρωμα Βανίλιας, ξέρεις για τί μιλάμε – εάν δεν το έχεις ανακαλύψει βάλε το στα must σου και επισκέψου το σύντομα. Θα το βρεις στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744. 
 

Tags Άρωμα Βανίλιας, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9311 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3284 s // Total time: 2.2595 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X