Μην χάσετε την εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη έκθεση του Minimal Flower στη Λεμεσό


Μην χάσετε την εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη έκθεση του Minimal Flower στη Λεμεσό

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, στον εκθεσιακό χώρο.

Το Minimal Flower θα παρουσιάσει μια μοναδική χριστουγεννιάτικη έκθεση, το Σάββατο και την Κυριακή, 9 και 10 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, στον εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στην οδό Καλλιστράτου 11, στην Λεμεσό.

Τα δώρα που πρόσφεραν οι τρεις μάγοι στο θείο βρέφος αποτέλεσαν την βασική πηγή έμπνευσης του δημιουργού, Μάριου Μάρκου για την φετινή έκθεση.

Πέρα από την κεντρική ιστορία που θα ζωντανεύσει στο χώρο μέσα από αναπαραστάσεις και διάφορες δημιουργίες, η έκθεση θα αποτελείται συνολικά από πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες.

  1. "Σμύρνα, Χρυσός, Λιβάνι"
  2. "Το δάσος"
  3. "Διαχρονικά Χριστούγεννα"
  4. "Παιδικά Χριστούγεννα Εποχής"
  5. "Μάλλινα του 1920 σε μια γιορτινή εκδοχή"

"Βασισμένοι στα ερεθίσματα που είχαμε πειραματιστήκαμε με αρκετές, διαφορετικές μεταξύ τους πρώτες ύλες, σχήματα, υφές, επιφάνειες και χρωματικές αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι διάφορες κατασκευές από το αρχικό στάδιο μέχρι το τέλος", μας ανέφερε ο δημιουργός.

Στόχος είναι να παρουσιάσει αυτές τις συλλογές που θα αποτελούνται από πολύ μικρές κατασκευές μέχρι μεγάλες επιβλητικές δημιουργίες, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες για τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όλου του πελατολογίου του Minimal Flower.

Ξεκινώντας από τους πελάτες που ψάχνουν αντικείμενα για την διακόσμηση των σπιτιών τους, και συνεχίζοντας για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις διάφορων εμπορικών μονάδων όπως καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία καθώς και εταιρίες που συνήθως χρησιμοποιούν μεγαλύτερες σε όγκο δημιουργίες, για να υιοθετήσουν την γιορτινή διάθεση που επιβάλλει η περίοδος των Χριστουγέννων.

Tags MINIMAL FLOWER, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ, διακόσμιση, χριστουγεννα, χριστουγεννιατικη εκθεση, εκθεση, εκδηλωση, Going out, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0383 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3188 s // Total time: 2.3571 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X