Άντρεα Νικολάου: Στο πλευρό του συντρόφου της μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη! 


Άντρεα Νικολάου: Στο πλευρό του συντρόφου της μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη! 

Τα συγκινητικά τους λόγια ο ένας για τον άλλον!

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Παναγή και φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αγαπημένη του, Άντρεα Νικολάου. 

Η νεαρή χορεύτρια και μέλλουσα σύζυγος του ποδοσφαιριστή ανήρτησε μία εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Παναγή μετά το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό του.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου: Η έκπληξη που επιφύλαξε στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του!

“Αγάπη μου έχεις αποδείξει σε όλους μας πως είσαι ένας μαχητής και ότι η δύναμη της ψυχής σου αντέχει στα δύσκολα! Μπορεί να φάνηκες άτυχος όμως όχι αδύναμος! Οι δύσκολες στιγμές δεν έρχονται για να μας λυγίσουν αλλά να μας δυναμώσουν! Εγώ θα είμαι εδώ δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι να προχωράμε μαζί σε όλα! Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και ένα Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνεται σε αυτό το δύσκολο ταξίδι!”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα. 

Εκείνος, με τη σειρά του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και δημοσίως τη σύντροφό του, αναφέροντας: “Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους ανθρώπους που είναι συνεχώς δίπλα μου και ιδιαίτερα στην γυναίκα μου, η οποία είναι στο πλευρό μου σε κάθε δοκιμασία και σε κάθε δυσκολία!”
 

Tags Άντρεα Νικολάου, κωνσταντινος παναγη, ΕΠΕΜΒΑΣΗ, χειρουργιο, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8423 s (290 Queries.) // Parse time: 0.5176 s // Total time: 3.3600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X