Γιατί πρέπει να προγραμματίζω τις θεραπείες μου από τώρα ώστε να είμαι λαμπερή τις γιορτές


Γιατί πρέπει να προγραμματίζω τις θεραπείες μου από τώρα ώστε να είμαι λαμπερή τις γιορτές

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας προτείνει όλα όσα πρέπει να κάνουμε από τώρα για να είμαστε λαμπερές τα Χριστούγεννα.

Όσο και να μας φαίνεται νωρίς αν θέλουμε να είμαστε φρέσκες και λαμπερές τα Χριστούγεννα πρέπει να προγραμματιστούμε και να προετοιμαστούμε από τώρα.

Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε για να δώσουμε στο πρόσωπο μας την ανανέωση που χρειάζεται μετά το καλοκαίρι και μετά την ξηρότητα του φθινοπώρου.

Είναι γεγονός ότι οι θεραπείες που μας δίνουν λάμψη στο πρόσωπο είναι οι θεραπείες κατά τις οποίες ο ίδιος ο οργανισμός έρχεται να αναλάβει να θεραπεύσει, οι γνωστές μας μεσοθεραπείες. Μπορούμε, λοιπόν, να κλείσουμε ένα ραντεβού με το γιατρό μας για δυο θεραπείες, μια αυτό τον μήνα και μία τον μήνα των Χριστουγέννων. Αυτή η αναμνηστική δόση της αυτόλογης μεσοθεραπείας θα ενισχύσει τη σφριγηλότητα του δέρματος μας και θα βοηθήσει την ανανέωσή του.

Για όσες αγαπούν την μεσοθεραπεία με υαλουρονικό μπορούν να αντικαταστήσουν τη μια από τις δύο αυτόλογες με αυτή. Ή ακόμη να γίνουν και τα δύο είδη με μεσοδιάστημα 15 ημερών από την μεσοθεραπεία με υαλουρονικό στην αυτόλογη.

Η ποιότητα του δέρματος, η καλή ενυδάτωση και η σφριγηλότητα είναι τα χαρακτηριστικά ενός λαμπερού προσώπου, γιατί δείχνουν ένα πρόσωπο υγιές, καθαρό και ζωντανό. Όλα αυτά δηλαδή που χάνονται με τη πάροδο του χρόνου και δείχνουν τα πρόσωπα μας κουρασμένα και θαμπά.

Ξεκούραστα και λαμπερά πρόσωπα τις γιορτές με τις θεραπείες ανανέωσης του δέρματός μας.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags Ομορφια, προσωπο, μεσοθεραπεία, beauty, face, γεωργια κουλερμου, πλαστικός χειρουργός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0055 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0285 s // Total time: 0.0340 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X