O Χρήστος Μπάρκας στην Κύπρο


O Χρήστος Μπάρκας στην Κύπρο

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Στις 11 Νοεμβρίου, η Κύπρος και το American College υποδέχθηκαν για πρώτη φορά τον γνωστό παίκτη του Ελληνικού Masterchef, Χρήστο Μπάρκα. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν μια σειρά από απολαυστικά εργαστήρια μαγειρικής για τους φοιτητές του Κολεγίου. Μέσα στο ολιγοήμερο ταξίδι του ο αγαπημένος Γιαννιώτης σεφ επισκέφθηκε αξιοθέατα και δοκίμασε παραδοσιακές ντόπιες λιχουδιές.

"Το ταξίδι μου στην Κύπρο αν και ολιγοήμερο, ήταν πλημμυρισμένο από συναισθήματα και γεύσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά να μαγειρεύεις μαζί με νέους μάγειρες. Δεν είναι μόνο οι γνώσεις και οι τεχνικές που μεταδίδεις, αλλά και ο ενθουσιασμός, ο οποίος λαμβάνεις. Μαγειρέψαμε, δοκιμάσαμε και συζητήσαμε μαζί. Αντιλήφθηκα και μέσα από το παιχνίδι, αλλά και από το σεμινάριο πως η Κύπρος έχει περίσσιο ταλέντο στη Γαστρονομία και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με τα παιδιά τον επόμενο Φεβρουάριο"

Το σεμινάριο κράτησε δυόμιση ώρες και είχε στόχο να φρεσκάρει παραδοσιακά πιάτα με μοντέρνα παρουσίαση και καινοτόμες τεχνικές. Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Κολεγίου τόνισε πως "είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε έναν τόσο ηθικό και ακέραιο χαρακτήρα στο American College. Οι φοιτητές έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό και την αγάπη του στον κλάδο. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια είναι δωρεάν για τους φοιτητές και στόχο έχουν την καλύτερη προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας".


 

Tags χρηστος μπαρκας, american college, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4272 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4226 s // Total time: 3.8497 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X