Matthew Zorpas: Το παράπονο του πετυχημένου fashion blogger από την Κύπρο!


Matthew Zorpas: Το παράπονο του πετυχημένου fashion blogger από την Κύπρο!

“Είναι κάτι που με θλίβει…”, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του.

Ο Matthew Zorpas είναι ένας από τους πιο πετυχημένους fashion blogger με καταγωγή από την Κύπρο, ο οποίος κάνει πολύ σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό.

Ο blogger σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και στη δημοσιογράφο, Άννα Κριθαρίδου, κλήθηκε να μιλήσει για τη στήριξη που ενδεχομένως να έλαβε από την πατρίδα του.

“Ακόμα και σήμερα παίρνω πολλές πικρίες. Στο παρελθόν ήταν λόγω του περιορισμού που έχει η Κύπρος. Στο παρόν στάδιο θεωρώ ότι το να ακουστεί η φωνή μου είναι ένας συνεχής αγώνας. Υπάρχει μία άγνοια και μία ισχυρογνωμοσύνη όσον αφορά στο γεγονός ότι οι Κύπριοι δεν αλληλοϋποστηριζόμαστε. Ακόμη από τα κυπριακά ΜΜΕ και συνέδρια δεν έχω την κατάλληλη υποστήριξη […] Αποθεώνουμε το ξένο και επενδύουμε στην αγορά τους. Έτσι παραγκωνίζουμε τη δική μας. Τα τελευταία επτά χρόνια έχω προμοτάρει και έχω συνεργαστεί με τουριστικά συμβούλια της Γενεύης, των Μαλδιβών, του Ντουμπάι, αλλά έχω αγνοηθεί από τουριστικά συμβούλια της Κύπρου. […] Ακόμα και σήμερα, που έχουν αλλάξει τα πράγματα, συνεχίζουν να μην δείχνουν κανένα ενδιαφέρον κι αυτό όχι μόνο με θλίβει, αλλά με σταματά στο να προσφέρω στη χώρα μου”, είπε χαρακτηριστικά. 


 

Tags Matthew Zorpas, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4659 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3203 s // Total time: 2.7862 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X