Το παλτό που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου


Το παλτό που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου

Το teddy bear coat έγινε ξανά ο πρωταγωνιστής του χειμώνα.

Οι κρύες μέρες του χειμώνα απαιτούν ζεστές εμφανίσεις και το teddy coat είναι η καλύτερη στιλιστική επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 2013 στην πασαρέλα του ιταλικού οίκου Max Mara και μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα outerwear της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ως εκ τούτου και ένα από τα πιο κερδοφόρα κομμάτια του οίκου.

Έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς σχεδιαστές οι οποιοί δημιουργήσαν τη δική τους teddy coat εκδοχή. Αποκορύφωμα η φετινή χειμερινή σεζόν που ανέδειξε το teddy bear coat σε πρωταγωνιστή αφού κυριάρχησε στα ντεφιλέ πολλών σχεδιαστών.

Βεβαίως γι’ άλλη μια φορά τα teddy coats που μας έκλεψαν την καρδιά ήταν αυτά του οίκου Max Mara, ο οποίος φέτος ξεφεύγει από την κλασσική γήινή παλέτα και προτείνει πιο έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε, το τιρκουάζ, το κόκκινο και το κίτρινο.

Styling tip: Τόλμησε να δημιουργήσεις μονοχρωματικά outfits με το teddy coat σου ακριβώς όπως τα looks που είδαμε στην πασαρέλα του ιταλικού οίκου Max Mara.

Tags teddy bear coat, παλτό, μόδα, στυλ, ταση, trend, style, fashion, coat


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2301 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3109 s // Total time: 2.5410 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X