Cyprus Eating Awards 2019: Aυτό είναι το μενού της βραδιάς!


Cyprus Eating Awards 2019: Aυτό είναι το μενού της βραδιάς!

Και φέτος για 15η χρονιά θα αναδείξουμε τους καλύτερους της γαστρονομίας. 

Εδώ και 15 χρόνια τα Cyprus Eating Awards διοργανώνουν μία υψηλής αισθητικής βραδιά απονομής, με ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον, μίας και πρόκειται για μία βραδιά όπου βραβεύουμε τη γεύση αλλά και μία βραδιά όπου απολαμβάνουμε ένα πολύ προσεγμένο δείπνο.  

Κάθε χρονιά, λοιπόν, τους προσκεκλημένους των Cyprus Eating Awards περιμένει ένα gala dinner με πιάτα και μενού υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε, τα Cyprus Eating Awards δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο μενού της βραδιάς, στα πιάτα που θα προσφερθούν στους προσκεκλημένους αλλά και στην ποιότητα των υλικών.

Για να επιτευχθεί όμως ένα σπουδαίο μενού χρειάζεται κι ένας εξαιρετικός σεφ. Έτσι, κάθε χρόνο το μενού των βραβείων υπογράφουν σπουδαίοι και διακεκριμένοι Κύπριοι και Ελλαδίτες σεφ.

Γι' αυτό φέτος τα Cyprus Eating Awards σε συνεργασία με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό παρουσιάζουν στην Κύπρο, για πρώτη φορά, τον Καταλανό σεφ βραβευμένο με 5 αστέρια Michelin στο βιογραφικό του και μια σπουδαία πορεία στον τομέα της γαστρονομίας, Paco Pérez, για να υπογράψει το μενού της ξεχωριστής αυτής βραδιάς με τα πιάτα και τη δημιουργικότητά του.

Διαβάστε στο Check In Cyprus αναλυτικά το μενού με τα κρασιά που θα συνοδεύσουν κάθε πιάτο.
 

Tags μενού, cyprus eating awards, Paco Pérez


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3421 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3037 s // Total time: 2.6459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X