Πέντε απλά βήματα για να είμαστε λαμπερές τις γιορτές


Πέντε απλά βήματα για να είμαστε λαμπερές τις γιορτές

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας λέει τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το πρόσωπό μας να αποκτήσει τη λαμπερή και γιορτινή του όψη.

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, μπαίνουμε σιγά σιγά στη γιορτινή ατμόσφαιρα και όλο γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη να φροντίσουμε το πρόσωπό μας για τη γιορτινή λάμψη που επιθυμούμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το πρόσωπό μας να αποκτήσει τη λαμπερή και γιορτινή του όψη με πέντε απλά βηματάκια.

Το πρώτο μας βήμα είναι μια επίσκεψη στην αισθητικό μας ώστε με ένα καλό καθαρισμό  να μειωθεί η λιπαρότητα του προσώπου και να καθαρίσει από μαύρα στίγματα και κλειστούς πόρους.

Στη συνέχεια μερικές μέρες μετά μια επίσκεψη στον πλαστικό μας ο οποίος με μερικές ήπια επεμβατικές θεραπείες θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πρώτη και απαραίτητη θεραπεία είναι το botox ή το  disport με τα οποία θα φύγουν οι σκληρές ρυτίδες από το πρόσωπο μας, θα ηρεμίσει η έκφρασή μας από τις σκληρές εκφράσεις του προσώπου που μας δίνουν κουρασμένη όψη και μας προσθέτουν χρόνια.

Στη συνέχεια μικρές θεραπείες για να προχωρήσουμε πιο βαθιά στο δέρμα, να το ζωντανέψουμε, να του δώσουμε τη λάμψη που επιθυμούμε. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία, το γνωστό μας PRP είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για να ενισχύσει τη σφριγηλότητα του δέρματος και να μα δώσει λάμψη και ζωντάνια.

Στη συνέχεια το γέμισμα των ρυτίδων χαλάρωσης με υαλουρονικό και κυρίως των ρινοπαρειακών ρυτίδων θα βοηθήσει στην ανύψωση της χαλαρότητας του δέρματος του προσώπου ώστε το πρόσωπό μας να δείχνει πιο νεανικό και πιο ξεκούραστο.

Και τέλος, μετά από μια βδομάδα μπορούμε να συμπληρώσουμε τις θεραπείες μας με μια μεσοθεραπεία με υαλουρονικό ώστε να δώσουμε πλέον όλα τα απαραίτητα στο δέρμα μας δίνοντας του τη φροντίδα που χρειάζεται.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διατήρηση του δέρματος μας σε καλή κατάσταση είναι κάτι που επιτυγχάνεται με τη συνεχή συντήρηση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι κάποιες από τις θεραπείες αυτές αφήνουν κάποια σημαδάκια για μερικές μέρες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Μπορεί να εμφανιστεί κοκκινίλα που να διαρκέσει από μερικές ώρες ή ακόμη μέχρι και την άλλη μέρα (στις μεσοθεραπείες) και ακόμη μπορεί να υπάρχει λίγο οίδημα-πρήξιμο.

Γι’ αυτό ο καλός προγραμματισμός θα μας βοηθήσει να φτάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων με αναζωογονημένο δέρμα και λαμπερή εμφάνιση.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiakoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags προσωπο, Ομορφια, χριστογεννα, πλαστικός χειρουργός, δρ. γεωργια κουλερμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0389 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4091 s // Total time: 2.4480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X