Ενθουσιαστήκαμε με τη νέα εορταστική συλλεκτική συλλογή του οίκου Molton Brown


Ενθουσιαστήκαμε με τη νέα εορταστική συλλεκτική συλλογή του οίκου Molton Brown

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, του οίκου Molton Brown, σας προσκαλούν σε μια πρωτότυπη γιορτή αυτά τα Χριστούγεννα με τη νέα συλλογή Bizarre Brandy.

Το woody-spicy άρωμα κάνει μια θερμή είσοδο με τζίντζερ και κάρδαμο ενώ έρχεται σε αντίθεση με ζεστό πορτοκάλι. Η καρδία είναι μια γερή δόση από παλαιωμένο μπράντι, καφέ και καραμελωμένο σφένδαμο. Ακολουθούν έντονα ξυλώδες ίχνη καπνιστού θυμιάματος, κέρδου και καπνού.

Το Bizarre Brandy είναι μια ωδή στα πληθωρικά πάρτι των Bright Young Things, μια ηδονιστική ομάδα νεαρών μποέμ αριστοκρατών που σκανδάλισαν την κοινωνία του 1920 στο Λονδίνο. Το κοκτέιλ sidecar ήταν η επιλογή τους, μαζί με το καλύτερο παλαιωμένο μπράντι. Αυτή η συλλογή καταγράφει το εύρος των πάρτι τους, με τους φελλούς που ανοίγουν συνεχώς και τις άμαζες να κινούνται σε ρυθμούς της ταραχώδους τζαζ.   

Η συλλογή παρουσιάζεται σε ένα σχέδιο Art Deco, αλλά με μια σύγχρονη ερμηνεία. Τα κουτία φέρουν έντονες μαύρες και χάλκινες γεωμετρικές γραμμές που καθρευτίζουν τις πλούσιες αποχρώσεις του μπράντι και τη ζωντανή ατμόσφαιρα των υπόγειων τζαζ μπαρ. Απολάυστε το λαμπερό αφρόλουτρο και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με τη μεθυστική λοσιόν του σώματος.  Αρωματιστείτε με το Eau de Toilette για ένα βαθύ, αισθησιακό άρωμα. Δώστε μια ατμόσφαιρα πάρτι στο σπίτι σας με πολυτελές κερί. Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με ένα ακαταμάχητο bauble ή κρεμάστε το στο δέντρο για επιπλέον λάμψη.

Tags molton brown Bizzare Brandy, molton brown, bizzare brandy, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3518 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3307 s // Total time: 2.6825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X