Χριστουγεννιάτικο πάρτυ από τις αδερφές Κοτζιάπασιη


Χριστουγεννιάτικο πάρτυ από τις αδερφές Κοτζιάπασιη

Ένα glam fashionable #XmasParty με τις νέες συλλογές \"Turquoise\" και \"Ioanna Kodjapashi Jewellery\", όλα με -10% έκπτωση.

Οι αδερφές Δέσποινα, Στυλιάνα και Ιωάννα Κοτζιάπασιη, οι οποίες ένωσαν το ταλέντο και τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν τα δικά τους brands, "Turquoise" και "Ioanna Kodjapashi Jewellery" προσθέτοντας έτσι το δικό τους, ξεχωριστό γούστο και προσωπικό στυλ στην κάθε γυναίκα.

Το πάθος και η αγάπη που έχουν για την δουλειά τους είναι ευδιάκριτη, αφού οι δημιουργίες τους ξεχωρίζουν ανάμεσα σε άλλες, ενώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οι μοναδικές δημιουργίες τους αγαπήθηκαν και έγιναν "must have" για την γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Αν λοιπόν δεν δώσατε το παρόν σας στο περσινό πάρτυ, ετοιμαστείτε, γιατί και φέτος θα έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε ένα glam fashionable #XmasParty και να αποκτήσετε κομμάτια από την γιορτινή συλλογή "Turquoise", όπως επίσης και κοσμήματα "Ioanna Kodjapashi Jewellery", όλα με -10% έκπτωση ειδικά για την ημέρα.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου από τις 16:00 - 22:00 στο κατάστημά τους στην οδό Προμηθέως 14, 1065 στη Λευκωσία. 

Tags Δέσποινα Κοτζιάπασιη, Ιωάννα Κοτζιάπασιη, Στυλιάνα Κοτζιάπασιη, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend, εκδηλωση, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3134 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3858 s // Total time: 2.6993 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X