Τέσσερα tips για να "αναζωπυρώσεις" την σχέση σου


Τέσσερα tips για να "αναζωπυρώσεις" την σχέση σου

Κάτι πρέπει να κάνεις και γρήγορα!

Τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι έχετε απομακρυνθεί και δεν θες να περάσετε τις γιορτές έτσι…Θες να δεις την φλόγα και πάλι να ανάβει και να νιώσεις πως σε θέλει!

Σε δημοσίευμα του το youweekly.gr, δίνει κάποιες συμβουλές για να το καταφέρεις:

Μην αλλάξεις τις συνήθειες σας

Μπορεί με το πέρασμα του χρόνου οι συνήθειες σε ένα ζευγάρι να αλλάζουν, ωστόσο, εσύ πρέπει να παραμείνεις πιστή στον εαυτό σου και να του δείξεις ποια πραγματικά είσαι. Παρόλα αυτά, δοκίμασε να εντάξεις ένα μικρό φιλάκι πριν την δουλειά, η μια αγκαλιά όταν τον δεις έπειτα από ώρες.

Κοπλιμέντα

Μετά από κάποιο διάστημα είναι γνωστό πως τα ζευγάρια σταματάνε να λένε γλυκόλογα μεταξύ τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνεις και εσύ. Γύρνα μια μέρα και πες του τι ωραία που είναι τα μαλλιά του σήμερα και θα δεις στο λεπτό πόσο πιο χαρούμενος θα είναι. Το καλύτερο όμως είναι όταν τον δεις να κάνει κάτι για σένα. Μην τον αφήσεις έτσι πες του ένα καλό λόγο και θα δεις την σχέση σου να "πετάει".

Αναμνήσεις

Προσπάθησε να τον κάνεις να θυμηθεί κάτι ευχάριστο από το παρελθόν, κάτι που και οι δυο σας είχατε απολαύσει και γιατί όχι, θα τολμούσατε να επαναλάβετε και στο μέλλον.

Εκπλήξεις

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, όμως μπορεί να σας σώσει! Και δεν μιλάμε για εκπλήξεις όπως στην αρχή της σχέσης σας, αλλά μερικά απλά πραγματάκια, όπως το να του ετοιμάσεις τον καφέ. Θα το εκτιμήσει σίγουρα και θα στο ανταποδώσει άμεσα.

Tags σχεσεις, ΦΛΟΓΑ, συνήθεια, ΠΑΘΟΣ, ερωτας, γιορτές, χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4877 s (280 Queries.) // Parse time: 0.4996 s // Total time: 3.9873 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X