Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Το υπέροχο pre-wedding πάρτι τους! [βίντεο]


Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Το υπέροχο pre-wedding πάρτι τους! [βίντεο]

Λίγες ώρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έστησαν γλέντι μέχρι αργά!

Ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά, σήμερα, 28 Δεκεμβρίου πρόκειται να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Λεμεσό, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους και μάλιστα πραγματοποίησαν γλέντι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάποια από τα οποία ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να είναι εκεί μαζί τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνους.

Αρχικά ο κάθε ένας διασκέδασε με τους φίλους του σε ξεχωριστά σπίτια στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα ενώ κατόπιν όλοι μαζί έστησαν ένα γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χορεύοντας και τραγουδώντας με τη ψυχή τους, με τους δύο μελλόνυμφους να δείχνουν ευτυχισμένοι.

 

 

 

 

 

 

Ο Πιέρος και η Μαρία επέλεξαν ένα matchy-matchy denim jacket, όπου στο πίσω μέρος του αναγραφόταν “Η σύζυγός μου” στου Πιέρου και “Ο σύζυγός μου” στης Μαρίας.

Ο ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να χορέψει ζεϊμπέκικο εντυπωσιάζοντάς μας ενώ μαζί έκαναν “πρόβα” γάμου χορεύοντας το παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι “Ώρα Καλή”. Δείτε πιο κάτω κάποια στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, Γαμος, πάρτι, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0741 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5640 s // Total time: 3.6381 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X