Η ημέρα του γάμου μου ήταν η ωραιότερη της ζωής μου!


Η ημέρα του γάμου μου ήταν η ωραιότερη της ζωής μου!

Ήταν μία ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου!

Οφείλω να ομολογήσω πως όντως ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου! Μία ημέρα που πέρασε τόσο γρήγορα μα παράλληλα μια μέρα που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή! 

Συγκίνηση, χαρά, ευτυχία είναι λίγα από τα συναισθήματα που είχα το Σάββατο που μας πέρασε. Στις 28 Δεκεμβρίου! Μια σημαδιακή πλέον ημερομηνία για εμένα! Έχω τόσες ωραίες στιγμές να θυμάμαι που αρκούν για μια ζωή! Μια ζωή με τον άνθρωπο μου! Που επιτέλους ενωθήκαμε με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Με ρωτάνε πολλοί... πως νιώθεις τώρα; Τι άλλαξε; Ε λοιπόν δεν άλλαξε κάτι! Αυτή είναι η απάντηση μου! Το μόνο που άλλαξε είναι μια μόνο λέξη στο ονοματεπώνυμο μου! Όταν ζεις με τον άλλο οκτώ χρόνια τότε νιώθετε ήδη παντρεμένοι! Μοιράζεστε την ίδια ζωή και έχετε πλέον τις ίδιες καθημερινές συνήθειες! 

Ευχαριστώ όλους που ήταν εκεί μαζί μας όπως και την ομάδα μας που χωρίς αυτήν τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Εύχομαι όλοι να έχετε μια υπέροχη χρονιά και μια μαγική ακόμα δεκαετία! Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουμε ότι μας γεμίζει και μας κάνει ευτυχισμένους! Προσωπικά εύχομαι το 2020 να μου χαρίσει όμορφες στιγμές όπως ακριβώς έφυγε το 2019!

xxx


 

Tags μαρια κορτζια, blog, BLOGGER, Γαμος, διασημοι, πιερος σωτηριου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0857 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2861 s // Total time: 2.3718 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X