Η occasion wear συλλογή της Έλενας Στρογγυλιώτου από βραδινά φορέματα μόλις κυκλοφόρησε


Η occasion wear συλλογή της Έλενας Στρογγυλιώτου από βραδινά φορέματα μόλις κυκλοφόρησε

Πρωταγωνίστρια στην καμπάνια η γνωστή makeup artist και instagrammer Ολίβια Κωνσταντινίδου.

Μετά την παρουσίαση του bridal collection της για το 2020, η ταλαντούχα σχεδιάστρια Έλενα Στρογγυλιώτου επιστρέφει ξανά για να μας παρουσιάσει την καινούρια της, κομψή και ταυτόχρονα sexy συλλογή της με βραδινά φορέματα.

Στη συλλογή, συναντάμε μια γκάμα από φορέματα σε διάφορα μήκη, ιδανικά για βραδινές και glamour εμφανίσεις. Ραμμένα με εκπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια, με διαφάνειες, σε ίσια και εβαζέ γραμμή, οι βραδινές δημιουργίες της Στρογγυλιώτου κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα, και απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.  

Οι περίτεχνες δαντέλες, τα υφάσματα με κεντήματα, τα μοναδικά κρύσταλλα και τα αυθεντικά Swarovski, τα φτερά και τα κρόσια, αποτελούν κύρια στοιχεία της συλλογής αυτής και της συνολικής δουλειάς της σχεδιάστριας. Τα φουσκωτά μανίκια στους ώμους και στον καρπό, το έντονο ντεκολτέ (V-line) όπως και τα ανοίγματα στα πόδια και στην πλάτη, συνδυασμένα με τους απαλούς ροζ-nude χρωματισμούς που έχουν την τιμητική τους στην συλλογή αυτή, αναδεικνύουν την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.

Βρείτε την νέα συλλογή occasion wear της Έλενας Στρογγυλιώτου στην Λεωφόρο Μακαρίου 82 στην Λευκωσία και στο τηλ: 22 766969.

Facebook: ES - Elena Strongyliotou

Instagram: elenastrongyliotouofficial

Tags ελενα στρογγυλιωτου, fashion, style, trend, FASHION NEWS, occasion wear, Elena Strongyliotou, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0262 s // Total time: 0.0266 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X