Ένα "Μαρτάκι" αφιερωμένο στο ΤELETHON!


Ένα "Μαρτάκι" αφιερωμένο στο ΤELETHON!

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το φετινό βραχιόλι του Μάρτη!

Για τέταρτη χρονιά τα βραχιόλια του Μάρτη κάνουν νωρίς νωρίς την εμφάνιση τους με μια συλλεκτική έκδοση, φτιαγμένα με αγάπη από την δημιουργό Mia Lagou! Στόχος μας η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρο από τις γενετικές, νευρομυικές και άλλες νευρολογικές παθήσεις και η οικονομική ενίσχυση του TELETHON.

Το 2020 θέλουμε να είναι γεμάτο φως και θετική ενέργεια, γι’ αυτό ο ήλιος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το "Μαρτάκι – γούρι" μας. Ένα "Μαρτάκι" αλλιώτικο, γεμάτο φως, ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά, το οποίο μπορεί να φορεθεί ολόχρονα για να μας θυμίζει τη σημασία της ανθρωπιάς, της προσφοράς και της αγάπης. Αυτή τη χρονιά ας γεμίσουμε την καρδιά μας φως! Γίνετε λοιπόν και εσείς ηλιαχτίδες, φορέστε το βραχιόλι σας με περηφάνια και δώστε Φως, δώστε Δύναμη και Ελπίδα στο συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.  Στηριζόμαστε σε σας!  

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε το Μαρτάκι να φτάσει παντού! Φορέστε το "Μαρτάκι" | Μιλήστε για το «Μαρτάκι» | Βγάλτε  Selfies | Ανεβάστε Stories, κάντε Posts και Shares στο Facebook & Instagram | Κάντε Tag: Mia Lagou και Telethon | Χρησιμοποίησε τα Hashtags:  #telemartis2020, #2020iliaxtides #telethoncyprus   

Το βραχιόλι είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διατίθεται σε χρυσό και ασημένιο χρώμα, στην τιμή των €6 και τα καθαρά έσοδα του θα διατεθούν στο TELETHON.  Στη συσκευασία θα βρείτε 2 βραχιόλια: το παραδοσιακό σχοινάκι του Μάρτη και το συλλεκτικό βραχιόλι/γούρι του TELETHON για το 2020. 

Θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους, στην δημιουργό Mia (Maria) Lagou, στην Ελευθερία Ιωάννου για την επιμέλεια του σχεδίου/συσκευασίας, στο τυπογραφεία Κώνος, στο Precious moments photography by Yiannos, τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου αλλά και στους πολλούς εθελοντές που αγκαλιάζουν κάθε καινούρια ιδέα!

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε: 22392610 | 22392608 | 22392815   mda@cing.ac.cy | www.cing.ac.cy/telethon και στα πιο κάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Tags ΜΑΡΤΑΚΙ, TELETHON


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5325 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2091 s // Total time: 2.7416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X