Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε τους κοιλιακούς της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και μείναμε άφωνοι!


Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε τους κοιλιακούς της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και μείναμε άφωνοι!

Ο τρόπος με τον οποίο ενθαρρύνει τις νεές μανούλες να χάσουν τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Mετά τη γέννηση της κόρης της η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στην αγαπημένη της συνήθεια, τη γυμναστική έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Ο Ετεοκλής έχει αναλάβει πλέον εξ ολοκλήρου τόσο την γυμναστική όσο και την διατροφή της συζύγου του, βάζοντάς την σε ένα σταθερό πρόγραμμα προκειμένου τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να μειωθούν.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram εικόνα από το αποτέλεσμα που είχε αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους άφωνους, δείχνοντας μας τους κοιλιακούς της. Η τραγουδίστρια όπως φαίνεται έχει χάσει εμφανώς τα κιλά της εγκυμοσύνης και μάλιστα στα σχόλια που τις έκαναν οι followers της, δεν δίστασε να δώσει τις δίκες της συμβουλές ως προς τον τρόπο  που τα κατάφερε η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Δείτε τι άλλαξε στον λογαριασμό της στο instagram και μόλις το είδαμε! 

Χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου έγραψε στο instagram ένα κείμενο στο οποίο εμψυχώνει τις νέες μανούλες να βάλουν τα δυνατά τους.  

“Αν υπάρχει έστω κ μια από εσας που αγχώνεται η στεναχώρια για τα κιλα της εγκυμοσύνης φύγανε όχι μόνη από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα. Δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απο τον personal trainer της καρδίας μου!
Αλλά φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους”,
έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Δείτε την εικόνα παρακάτω: 

Tags Ελένη Χατζίδου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ετεοκλης παυλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9054 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5181 s // Total time: 2.4235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X