Είδα την "Ευτυχία"…


Είδα την "Ευτυχία"…

Η ταινία που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ήρθε στην Κύπρο και δεν πρέπει να τη χάσεις

Πλέον είμαι πολύ επιλεκτική στις ταινίες που θέλω να παρακολουθήσω στη μεγάλη οθόνη και η ταινία “Ευτυχία” που έφτασε στην Κύπρο πριν από μερικές ημέρες ήταν πραγματικά μονόδρομος.

Είχα ακούσει τόσα πολλά για τη συγκεκριμένη ταινία που προβάλλει τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που ανυπομονούσα να την δω επιτέλους κι εγώ. Δεν γνώριζα σχεδόν καθόλου την Ευτυχία Παπαγιαννόπουλου, ωστόσο, είχα ακούσει ξανά το όνομά της από τις ομώνυμες θεατρικές παραστάσεις που είχαν ανέβει στο παρελθόν τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, πήγα στο K-Cineplex στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και αυτό που παρακολούθησα ήταν πραγματικά ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων και ενδιαφέρουσων πληροφοριών τόσο για την ίδια την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου όσο και για την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Από το trailer είχα αντιληφθεί πόσο σπουδαία δουλειά έγινε στα γυρίσματα με μία πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στους ρόλους που κλήθηκαν να ενσαρκώσουν.

Η ερμηνεία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη που ενσάρκωσε την Ευτυχία σε μεγαλύτερη ηλικία αλλά και της Κάτιας Γκουλιώνη στο ρόλο της στιχουργού σε νεότερη ηλικία, είναι πραγματικά καθηλωτική.

Πρόκειται για μία ταινία που ζωντανεύει την ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου και φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές των σπουδαίων Ελλήνων στιχουργών, κάνοντάς μας ένα μαγικό ταξίδι στις μουσικές και στους στίχους που σιγοτραγουδάμε ακόμα και σήμερα, πως γεννήθηκαν και διατηρήθηκαν στο πέρασμα των δεκαετιών. 

Είναι μία ταινία που δεν πρέπει να χάσει κανείς, καθώς φεύγοντας από την αίθουσα του σινεμά μετά την προβολής της, θα νιώσετε έναν εξαγνισμό με ένα γλυκόπικρο χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας.  

*Η ταινία προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους K-Cineplex στην Κύπρο. 


 

Tags ευτυχία, ταινια, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, k cineplex, showbiz, gossip, celebrities, σινεμα, κινηματογραφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4697 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4209 s // Total time: 2.8906 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X