Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα

Κριός

Αν δεν αισθάνεστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η συμπεριφορά σας είναι ακραία και θα προκληθούν αντιδράσεις από το ταίρι σας…

Ταύρος

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν κάποιες καλές ενδείξεις, αλλά… 

Δίδυμος

Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας! Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι…  

Καρκίνος

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να ταχτοποιήσετε με λίγο καλύτερη οργάνωση αρκετά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Λέων

Τα άστρα θα φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και με δεδομένο ότι πολλά από τα παρόντα προβλήματα τα προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας, θα είναι λίγο δύσκολο να τα φέρετε εκεί που τα θέλετε….

Παρθένος

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας ανανεώσουν.

Ζυγός

Τα άστρα φέρνουν στην επιφάνεια υποθέσεις που από καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν και δεν λείπουν τα απρόοπτα, η κατάληξη θα είναι θετική, λιγάκι αργότερα όμως.

Σκορπιός

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που έχουν στόχους. Μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε με έκτακτε εισροές χρημάτων!

Τοξότης

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οξύνουν το κλίμα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σας θέματα είναι στην αποκορύφωση τους αυτό το διάστημα! Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα. 

Ιχθείς

Τυχερή μέρα η σημερινή, ως αναφορά τα οικονομικά σας! Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ θα φέρει αναταράξει τη ζωή σας.

Από την Αλίντα Κανακη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9841 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4051 s // Total time: 2.3891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X