Στέλιος Κουδουνάρης: Μίλησε πρώτη φορά για την παραλίγο απόφασή του να μην είναι στο "My Style Rocks"


Στέλιος Κουδουνάρης: Μίλησε πρώτη φορά για την παραλίγο απόφασή του να μην είναι στο "My Style Rocks"

Ξεκαθάρισε όλα όσα αφορούν στη σχέση του με τον Λάκη Γαβαλά

Toν Στέλιο Κουδουνάρη συνάντησαν σε έξοδο του οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του "My Style Rocks" αλλά και για τη σχέση που έχει με τον Λάκη Γαβαλά. 

Ο Κύπριος σχεδιαστής είναι ο μόνος που παραμένει ακλόνητος στη θέση του κριτή στο παιχνίδι μόδας, με το όνομα του να είναι πάντα πρώτο στη λίστα απο τα άτομα της παραγωγής.

Διαβάστε ακόμα: Νέα κόντρα στο "My Style Rocks" ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και διαγωνιζόμενη [βίντεο]

Ωστόσο, οι φήμες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, τον ήθελαν να μην βρίσκεται στο φετινό "My Style Rocks"  με τον γνωστό σχεδιαστή να δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας: “Όντως ήταν να είμαι και να μην είμαι στο My Style Rocks. Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε αυτό. Το αν θα ήμουν ή όχι είχε να κάνει ξεκάθαρα με τον προσωπικό μου χρόνο. Το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής δεν είναι δικά μου. Δεν μπορώ εγώ να αποφασίσω για το ποιοι άνθρωποι θα είναι σε μια εκπομπή, δεν μου πέφτει λόγος.”

Όσο αφορά την σχέση που έχει με τον Λάκη Γαβαλά και στο ότι ακούστηκε πως δεν τον ήθελε στο show ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε: “Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, είναι δυνατόν να μην ήθελα τον Λάκη Γαβαλά;”: Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του: 

 

 

Tags Στελιος Κουδουναρης, λακης γαβαλας, my style rocks, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2491 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4242 s // Total time: 2.6733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X