Γιώτα Παπαδοπούλου: Η εξομολόγησή της για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε


Γιώτα Παπαδοπούλου: Η εξομολόγησή της για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε

Η φωτογράφηση με τις κόρες της που λατρέψαμε

Η Γιώτα Παπαδοπούλου τον Οκτώβριο του 2015 φωτογραφήθηκε με τις κόρες της, Μισέλ, Αναστασία και Έλενα για το εξώφυλλο της Madame Figaro και πέντε χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2020 φωτογραφήθηκε οι τέσσερις τους ξανά για τις ανάγκες του ίδιου περιοδικού.

Η Γιώτα Παπαδοπούλου, δήλωσε για τη φωτογράφηση του παρελθόντος: “Ήταν µια αρκετά δύσκολη περίοδος η συγκεκριµένη. Όταν µαζί µε τα κορίτσια µου συµµετείχαµε στην εκστρατεία της Madame Figaro κατά του καρκίνου του µαστού, ένα δικό µου πρόσωπο πάλευε µε τη συγκεκριμένη νόσο. Κατάφερε, όµως, να βγει νικήτρια και η αλήθεια είναι ότι χαίροµαι που και εγώ µε τον δικό µου τρόπο συνέβαλα τότε στην ενηµέρωση του κόσµου γύρω από τα θέµατα της πρόληψης”.

Κατόπιν, μιλώντας για το σήμερα, ανέφερε: “Πέντε χρόνια µετά, όταν ήρθε ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριµένο εξώφυλλο, τα κορίτσια πλέον µπορούν να αντιληφθούν και τον σκοπό και τη χρησιµότητα της εκστρατείας στην οποία συµµετείχαν. Σήµερα, νιώθω περήφανη γι’ αυτές, συγκίνηση και ευλογία, όπως κάθε γονιός που βλέπει τα παιδιά του να µεγαλώνουν”.


 

Tags Γιώτα Παπαδοπουλου, κόρες, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0065 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4787 s // Total time: 2.4853 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X