Πέντε προϊόντα ομορφιάς με βάση το υαλουρονικό οξύ


Πέντε προϊόντα ομορφιάς με βάση το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να συγκρατεί το νερό στο δέρμα και του χαρίζει όγκο και ελαστικότητα.

Το υαλουρονικό είναι ένα συστατικό που ουσιαστικά αναπλάθει το κουρασμένο, αφυδατωμένο, χωρίς ελαστικότητα δέρμα ενώ χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, πέρα από τις ενέσιμες θεραπείες που προτείνονται από τους πλαστικούς χειρουργούς έχει παρασκευαστεί στο εργαστήριο και είναι ίδιο σχεδόν με το φυσικό συστατικό του δέρματος μας, χρησιμοποιείται πολύ στην κοσμητολογία ως βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα αντιγήρανσης.

H Neoderma σου προτείνει πέντε προϊόντα με βάση το υαλουρονικό οξύ για ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα...

1. NEO-HYDRO FACE CREAM

24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει θρέψη και ανανέωση. Καταπολεμά τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και αφυδάτωσης, ενώ παράλληλα προάγει την ελαστικότητα και την τόνωση της επιδερμίδας.  

2. NEO-HYDRO ADVANCED FACE CREAM

Πλούσια σε υφή, θρεπτική, ενυδατική 24ωρη κρέμα προσώπου που βοηθά στην αποκατάσταση της άνεσης στο ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Καταπολεμά τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και προάγει την ελαστικότητα και την τόνωση της επιδερμίδας.  

3. NEO-HYDRO MOISTURIZING FACE SERUM

Ορός προσώπου με έντονη ενυδατική δράση. Προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση μακράς διαρκείας ενώ παράλληλα εμποδίζει την απώλεια της υγρασίας. Συμβάλλει σε μια απαλή, σφριγηλή και καλά προστατευμένη επιδερμίδα.  

4. NEO-HYDRO REVITALIZING FACE MASK

Αναζωογονητική, απαλή μάσκα προσώπου που προστατεύει και παρέχει σφριγηλότητα στο δέρμα. Η ισχυρή συνέργεια του Shea Butter και τoυ gel Αλόης και τα εκχυλίσματα Ginkgo Biloba και Melissa προσδίδουν στο δέρμα νεανική όψη και λάμψη. 

5. NEO-HYDRO REVITALIZING EYE MASK

Συμπυκνωμένη μάσκα ματιών σε μορφή gel που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των σημαδιών κόπωσης όπως σακούλες και μαύροι κύκλοι. Τα μάτια δείχνουν νεανικά, φωτεινά και ξεκούραστα.  

Tags NEODERMA, beauty, face, Anti-Aging, Ομορφια, προσωπο, αντιγηρανση, υαλουρονικό οξυ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0513 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3697 s // Total time: 2.4211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X