Τα πρώτα στιγμιότυπα της Τζώρτζιας Παναγή στο "My Style Rocks" [βίντεο]


Τα πρώτα στιγμιότυπα της Τζώρτζιας Παναγή στο "My Style Rocks" [βίντεο]

Η κριτική από την Έλενα Χριστοπούλου στην Κύπρια συμμετέχουσα

Την είσοδο της στο “Μy style rocks” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ κάνει σήμερα το απόγευμα στις 18:10 η Τζώρτζια Παναγή.

Η παρουσιάστρια στην πρώτη της κιόλας εμφάνιση κατάφερε να τραβήξει τόσο τα βλέμματα της κριτικής επιτροπής όσο και των συμπαικτριών της προκαλώντας στο παιχνίδι ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Τζώρτζια που έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα της γυρίσματα στο παιχνίδι μόδας, μας υπόσχεται μοναδικά concepts με τα outfits της καθώς και με τις στιλιστικές της επιλογές. 

Διαβάστε ακόμα: Τζώρτζια Παναγή: Τα πρώτα της λόγια για τη συμμετοχή της στο "My Style Rocks

Στο trailer που κυκλοφόρησε, η Kύπρια παρουσιάστρια δέχεται κριτική από την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία της αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που ήρθε στο show μιας και έχει πολλά... να αλλάξει.

Ωστόσο, ακόμη ένα δυνατό όνομα έρχεται να προστεθεί από σήμερα στο διαγωνιστικό μέρος του “My style Rocks” και πρόκειται φυσικά για το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το παιχνίδι πλέον αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την Τζώρτζια Παναγή να δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε της εμφάνιση.  Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Tags τζιωρτζια παναγή, my style rocks, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0571 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5796 s // Total time: 3.6367 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X