Charlize Theron: Σου δείχνει τον πιο chic τρόπο για να μακρύνεις το καρέ κούρεμα


Charlize Theron: Σου δείχνει τον πιο chic τρόπο για να μακρύνεις το καρέ κούρεμα

Το συγκεκριμένο hair style ακολούθησε στα BAFTAs 2020.

Δώστε μεγάλη προσοχή, ειδικά εσείς που έχετε τα μαλλιά σας σε στυλ κουρέματος καρέ. Η Charlize Theron σας δείχνει τον πιο chic τρόπο για να τα μακρύνεις, χωρίς να φαίνονται άσχημα ή κιτσ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο hair style ακολούθησε στα BAFTAs 2020.

Αν υπάρχει κάποια star που γνωρίζει τους τρόπους styling γύρο από τα καρέ τότε είναι η ηθοποιός. Είχε κουρέψει τόσο κοντά τα μαλλιά της για την ταινία "Fast & Furious" και από εκείνη την ημέρα έχει κρατήσει το συγκεκριμένο μήκος σε pixie style.

To look στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Adir Abergel, δείχνοντας επίσης σε κάθε γυναίκα πως να μακρύνει με τον πιο chic τρόπο τα μαλλιά της. "Έχουμε δει ξανά την Charlize με pixie style πρόσφατα, οπότε ήθελα να δώσω στα BAFTAs μια διαφορετική αίσθηση και συναίσθημα", δήλωσε στην British Vogue ο ίδιος.

"Όταν είδα το φόρεμα της, ήθελα να επιστρέψω στην παλιά απαλότητα του Hollywood και να βγάλω τη θηλυκότητα και την υφή στα μαλλιά. Απλό και όμορφο, σχεδόν σαν τις χρυσές εποχές", συνέχισε.

Ο Abergel επικεντρώθηκε σε μερικούς βασικούς τομείς για να επιτύχει την κίνηση στα μαλλιά της. "Είναι το είδος της υφής που κάθε κορίτσι θέλει, όπου μοιάζει σαν να είσαι στην παραλία. Δεν αισθάνεστε υπερβολικά ξερό... αλλά πιο μαλακό και απλό", αποκάλυψε.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, η ηθοποιός δεν διατηρεί ωραία μαλλιά μόνο, αλλά και τέλειο σώμα.

Το κούρεμα στα μαλλιά της Charlize για να βγει chic έπρεπε να κουρευτεί

Για την επίτευξη του συγκεκριμένου styling όπως αποκάλυψε ο Abergel έπρεπε να κουρέψει τις άκρες. "Πήρα το ψαλίδι μου και κούρεψα τις άκρες κάνοντας τα μύτες παίρνοντας πολύ βάρος. Η καλύτερη τεχνική είναι να γυρίσεις τις άκρες και να κόψεις τις άγριες άκρες".

Tags hair, beauty, κουπ, καρε, μαλλιά, Ομορφια, charlize theron


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5184 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4185 s // Total time: 2.9369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X