Με παριζιάνικο άρωμα η πρόταση του Άρωμα Βανίλιας για τη μέρα των ερωτευμένων!


Με παριζιάνικο άρωμα η πρόταση του Άρωμα Βανίλιας για τη μέρα των ερωτευμένων!

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και τα γλυκά εμπνευσμένα από αυτή τη γιορτή έχουν την τιμητική τους.

Αν είχατε την τύχη να ταξιδέψετε μέχρι την Γαλλία, ίσως να βρεθήκατε μπροστά στο αγαπημένο γλυκό των Γάλλων… το Paris-Brest!

Ο Γιάννης Τούμπας, pastry chef και άκρως δημιουργικός ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου "Άρωμα Βανίλιας" δια χειρός Γιάννη, που έχει γίνει αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις των γλυκών, προτείνει για τη μέρα των ερωτευμένων:

•    τη δική του εκδοχή του γαλλικού Paris-Brest, με κλασσική ζύμη για choux και απαλή, βελούδινη κρέμα πατισερί, γαρνιρισμένο με φράουλες,  


•    τάρτα με κρεμέ λευκής σοκολάτας και μους από σμέουρα και  


•    μία διαφορετική εκδοχή της λαχταριστής σοκολατίνα γκανάζ ειδικά για τη μέρα των ερωτευμένων. Η σοκολατίνα Γκανάς του «Άρωμα Βανίλιας» συνδυάζει την επιτομή της παλιάς, καλής, κλασσικής σοκολατίνας των παιδικών μας χρόνων, με το σιροπιαστό παντεσπάνι, μέσα από τη φρέσκα ματιά του ζαχαροπλάστη.


 
Επίσης, απολαύστε, μόνο κατά παραγγελία, το απόλυτο κέικ του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα σε σχήμα καρδιάς, την αφράτη, κόκκινη, βελούδινη και ερωτική τούρτα red velvet, με απαλή σαν χάδι βουτυρόκρεμα που θα κάνει την καρδιά των αγαπημένων σας να χτυπήσει δυνατά. 

Στο Άρωμα Βανίλιας μπορείτε να βρείτε επίσης χειροποίητα σοκολατάκια/τρουφάκια για να δώσετε το πιο απολαυστικό μήνυμα αγάπης στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου δεν γιορτάζουμε μόνο τον έρωτα αλλά και την αγάπη, επιλέξτε γλυκά που την εκφράζουν με γεύσεις που απογειώνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο "Άρωμα Βανίλιας" θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γλυκών (κορμοί, τούρτες και ατομικά γλυκά) που ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.

Επισκεφθείτε λοιπόν, το ζαχαροπλαστείο "Άρωμα Βανίλιας", στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia) και επιλέξτε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμπνευσμένες, απολαυστικές, γλυκές δημιουργίες. Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.
 

Tags Άρωμα Βανίλιας, αγιος βαλεντινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3071 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2529 s // Total time: 3.5600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X