Ελεονώρα Μελέτη: Τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει [βίντεο] 


Ελεονώρα Μελέτη: Τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει [βίντεο] 

To δημόσιο ξέσπασμα της γνωστής παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της

Με αφορμή μια ιστορία από τον καλεσμένο που φιλοξένησε στην εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε δημόσια για τις απειλές που δέχεται μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα. 

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τη δική της περιπέτεια που βιώνει μέχρι και σήμερα όταν εκφράζει δημόσια την προσωπική της θέση για λεπτά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και τους ανθρώπους. 

Χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: “Δεν είστε μόνο εσείς που βγαίνετε και τα λέτε δημόσια και δέχεστε αντιδράσεις, επειδή αποφασίζετε να ανοίξετε την ψυχή σας. Δεν ξέρω για άλλους συναδέλφους, αλλά εγώ δέχομαι από απειλές μέχρι και μηνύματα ντροπιαστικά κάθε φορά που δίνω το βήμα σε ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να κάνουν την κατάθεση της ψυχής τους. Και γελάω πάρα πολύ όταν τα λαμβάνω αυτά τα μηνύματα. Γιατί συνειδητοποιώ ότι χρειάζεται άμεσα αλλαγή η κοινωνία μας. Οι άνθρωποι αυτοί που μπαίνουν σε διαδικασία να απειλήσουν έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του και έναν άνθρωπο που καταθέτει την ψυχή του είναι αυτοί που πρέπει να αλλάξουν από την κοινωνία. Όχι οι άνθρωποι που λένε την αλήθεια τους. Και αυτοί που δίνουν το βήμα στην αλήθεια”. Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα λέει:

 


 

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, απειλες, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3050 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4934 s // Total time: 2.7983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X