Δημήτρης Κοργιαλάς: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν με την Φωτεινή Ψυχίδου


Δημήτρης Κοργιαλάς: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν με την Φωτεινή Ψυχίδου

H αποκάλυψη που έκανε δημόσια ο τραγουδιστής για το άδοξο τέλος στη σχέση του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Mεσάνυχτα” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε ανοιχτά για τον πρόσφατο χωρισμό του από την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου που απασχόλησε πρόσφατα τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Κοργιαλάς: "Ήθελα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου" [βίντεο]

Ο τραγουδιστής ανέφερε το λόγο που έφτασαν σε αυτή τη φάση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Πολλά ήταν αυτά που μας έφθειραν, αλλά να πω την αλήθεια δε φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Είναι μερικοί παράγοντες που δε μπορείς να τους διαχειριστείς. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Το παιδί είναι το κυριότερο πράγμα. 

Να πω την απόλυτη αλήθεια δεν προσπάθησα ιδιαίτερα, επειδή για κάποιο λόγο το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω περισσότερα λάθη εγώ. Θα μπορούσα ίσως να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Το ότι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη, δε σημαίνει πως έχω κάνει και τα περισσότερα. Το δύσκολο είναι να βρεις το εύκολο. Όταν υπάρχει ένα παιδί το ζευγάρι συνέχεια θα είναι μαζί”. Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο καλλιτέχνης:

 

 

Tags Δημητρης Κοργιαλάς, Φωτεινή Ψυχίδου, χωρισμος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9910 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4908 s // Total time: 3.4818 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X