Ένα 24ωρο με τον Χάρη Αριστείδου στην Κύπρο όταν δεν ταξιδεύει! 


Ένα 24ωρο με τον Χάρη Αριστείδου στην Κύπρο όταν δεν ταξιδεύει! 

Οι καθημερινές συνήθειες του ηθοποιού 

Ο Χάρης Αριστείδου, ο οποίος σύντομα επιστρέφει στην τηλεόραση με την εκπομπή “Travel Time” που θα προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Check In Cyprus και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γεωργίου, αποκάλυψε τις καθημερινές του συνήθειες και τα αγαπημένα του στέκια. 

08.00

Το πρωί ξυπνάω ό,τι ώρα ακούσω το ξυπνητήρι (γέλια). Συνήθως γύρω στις 08.00 είμαι στο πόδι. Για πρωινό φτιάχνω ό,τι προλαβαίνω, ανάλογα με τον χρόνο που έχω. Το σίγουρο είναι πως θα πιω ένα freddo espresso πριν φύγω από το σπίτι. Αν όμως θα βγω έξω για καφέ, προτιμώ το Second Cup και το Ipanema, που είναι οι αγαπημένες μου καφετέριες.

11.00

Συνήθως αυτήν την ώρα είμαι στο σπίτι ή στη δουλειά, αλλά αν είμαι έξω, πηγαίνω στο Frequency Restobar, όπου βρίσκω διάφορες επιλογές για πρωινό.

13.00

Το μεσημέρι θα βρεθώ συνήθως στο T.G.I. Fridays και επιλέγω είτε burger, είτε Jack Daniel’s pork chops, είτε steak. Αν όμως είναι Σαββατοκύριακο, τότε - όντας λάτρης των εκδρομών- ‘παίρνω τα βουνά’. Αγαπημένος προορισμός είναι η Κακοπετριά, όπου απολαμβάνω στα ταβερνάκια της περιοχής οτιδήποτε είναι ψημένο στα κάρβουνα.

18.00

Τα απογεύματα συνηθίζω να πηγαίνω στο Ipanema στη Λακατάμια και να δουλεύω στον υπολογιστή μου απολαμβάνοντας το cappuccino μου. Είναι ένας χώρος αρκετά κοντά στο σπίτι μου και το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό. Αν τραβάει η όρεξή μου γλυκό, τότε θα με βρεις στο CrepaLand για -τι άλλο;- κρέπα.

19.00

Τα απογεύματα, όποτε μπορώ να ξεκλέψω λίγο χρόνο, θα πάω στο γυμναστήριο.

20.00

Αγαπημένη μου ταβέρνα είναι το Για σουβλάκι όπως παλιά και φυσικά νούμερο ένα μεζές… το σουβλάκι. Επίσης, λατρεύω τη μακαρονάδα του Rococo, όπου πηγαίνω αρκετά συχνά.

22.00

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στέκι για ποτό, αλλά κάπου θα με δεις Σάββατο βράδυ, χαλαρά, με μια μπίρα στο χέρι.
 

Tags χαρης αριστειδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8333 s (227 Queries.) // Parse time: 0.5030 s // Total time: 3.3363 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X