Είναι επίσημο! Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother


Είναι επίσημο! Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother

\"\'Eπεσαν\" οι υπογραφές...

Mετά την έντονη φημολογία γύρω απο το όνομα του, ο Χάρης Βαρθακούρης έχει κλειδώσει τη θέση του παρουσιαστή για το ριάλιτι Big Brother που προσεχώς θα προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα απο ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram λέγοντας: “Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη “Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για...ελαττωματικό και θα του πρότεινα να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το skai για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του, τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο “επενδύοντας” πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και τον μέγιστο Mπαιρακτάρη που με τους συνεργάτες του “ταλαιπώρησαν” το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας”.

Στην εικόνα που δημοσίευσε ο Χάρης Βαρθακούρης υπογράφει το συμβόλαιο του Big Brother,έχοντας στο πλάι του εικόνα του Αγίου Εφραίμ.Δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση του πιο κάτω:

 

 

Tags big brother, sigma, Τηλεοραση, χάρης βαρθακούρη, παρουσιαστής, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5503 s (290 Queries.) // Parse time: 0.3403 s // Total time: 2.8906 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X