Kέρδισε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης στο Hamam Omerye


Kέρδισε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης στο Hamam Omerye

Οι Τρίτες μας αποκτούν μια νέα συνήθεια! Στο Hamam Omerye στην παλιά πόλη της Λευκωσίας μας μεταφέρουν την αυθεντική εμπειρία της χρήσης του Λουτρού. Και μας κάνουν ένα υπέροχο δώρο.  

Μπείτε τώρα στη σελίδα του ilovestyle.com στο facebook και διεκδικήστε ένα ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης στο Hamam Omerye, αξίας €250!

Το δώρο είναι μια  πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία για όλες τις ώρες της ημέρας και περιλαμβάνει:

Το καλωσόρισμα με το ανατολίτικό τσάι και στη συνέχεια με την παραμονή στο Λουτρό για τουλάχιστον 1 (μια) ώρα, στους υγρούς ζεστούς πάγκους ή δίπλα στις γούρνες με τα τρεχούμενα νερά  απολαμβάνοντας το λούσιμο με λούφα και σαπούνι Duru. To δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο την ημέρα Τρίτη. 

Στο Hamam Omerye ζούμε την καλύτερη αποτοξίνωση με τη ζέστη, να βοηθάει στο άνοιγμα των πόρων ώστε οι τοξίνες να αποβάλλονται. Ενεργοποιούμε το μεταβολισμό μας και βοηθάμε το δέρμα μας να καθαρίσει σε βάθος και να δείχνει σφριγηλό και νεότερο. Με την καθημερινή χρήση του Hamam εκτός από το βαθύ καθαρισμό του δέρματος και το άνοιγμα των πόρων, υπάρχει και η αποφόρτιση των μυών του σώματος από την καθημερινή ένταση ή την γυμναστική αλλά και η ευεξία του μυαλού. Μια μοναδική τελετουργία που ολοκληρώνεται στο χώρο του οντά με διάφορα τσιμπίματα και έντεχνους ελληνικούς ήχους.

Κάντε like & share το post του διαγωνισμού και αφήστε το σχόλιό σας για να μπείτε στην κλήρωση.

Ενεργές συμμετοχές μέχρι 8/3/2020, 23:59. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 9/3/2020 με σχόλιο στο post.

Tags Hamam Οmerye, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3727 s (226 Queries.) // Parse time: 0.2260 s // Total time: 2.5988 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X