Ben Affleck: Παραδέχτηκε δημόσια πως έχει μετανιώσει για το διαζύγιό του  


Ben Affleck: Παραδέχτηκε δημόσια πως έχει μετανιώσει για το διαζύγιό του  

Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού που μας αιφνιδίασε!

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ωστόσο το 2015 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Ο Hollywoodιανός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως έχει μετανιώσει για το διαζύγιό του ενώ αναφέρθηκε και στην εξάρτησή του με το αλκοόλ που ήταν ένας από τους παράγοντες που δημιούργησε πρόβλημα στον γάμο του.

“Έπινα σχετικά φυσιολογικές ποσότητες για πολύ καιρό. Αυτό που έγινε ήταν ότι ξεκίνησα να πίνω όλο και περισσότερο καθώς ο γάμος μου ξεκίνησε να διαλύεται. Αυτό ήταν το 2015, 2016. Φυσικά το γεγονός ότι έπινα, δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον γάμο […] Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο. Η ντροπή είναι πραγματικά τοξική. Δεν υπάρχει ένα θετικό υποπροϊόν που να προέρχεται από αυτή. Είναι απλά σαν να σιγοβράζεις μέσα σε ένα τοξικό καζάνι γεμάτο από το απεχθές αίσθημα της αυτολύπησης και της χαμηλής αυτοεκτίμησης”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Affleck σε συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβριο είχε αναφερθεί ξανά στο διαζύγιό του και συγκινημένος, είπε: “Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι θα χώριζα. Δεν ήθελα να ήμουν ένας διαζευγμένος άνθρωπος. Δεν ήθελα να χωριστώ από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Και με αναστάτωσε επειδή αυτόματα σημαίνει πως δεν ήμουν ο άνθρωπος που θεωρούσα πως ήμουν. Και αυτό ήταν τόσο οδυνηρό και απογοητευτικό για τον εαυτό μου”. 
 

Tags Ben Affleck, Jennifer Garner, διαζυγιο, χωρισμος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2666 s (228 Queries.) // Parse time: 1.3051 s // Total time: 3.5717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X