Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Η μέρα είναι θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες! Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Ταύρος

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Λέων

Τα άστρα σήμερα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν αργότερα σε ρήξη.

Παρθένος

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Ζυγός

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Σκορπιός

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.

Τοξότης

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια!                                               

Αιγόκερως

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ροή της ημέρας να σας παρασύρει.

Υδροχόος

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

Από την Αλίντα Κανάκη 

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες πορβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0260 s (233 Queries.) // Parse time: 1.2643 s // Total time: 4.2902 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X