Hλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: "Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης" [βίντεο]


Hλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: "Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης" [βίντεο]

Eίναι ερωτευμένη και πλέον δεν έχει λόγο να το κρύβει!

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, κατά κόσμο Δημήτρης, μιλάνε ανοιχτά πλέον για το τι συμβαίνει μεταξύ τους χωρίς να κρύβονται.

Μάλιστα το νεαρό μοντέλο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, προβαίνοντας σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν νιώθει άνετα με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της η ίδια έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση αναφέροντας: “Έτσι ήμουν πάντα. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, επειδή βγαίνουμε συχνά με τον Δημήτρη, δεν κρυβόμαστε, είμαστε και διαχυτικοί, ναι, υπάρχει μια διαφορά συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις μου. Αισθάνθηκα δεμένη μαζί του πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι παλαιότερα, κι αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Εφόσον έχουν βγει τόσες κοινές μας φωτογραφίες, δεν είναι δυνατόν να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν είμαι καλά και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίνεται εξάλλου!”

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επιτέλους απάντησε ευθέως για την εγκυμοσύνη [βίντεο]

Ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν ο Snik της συμπεριφέρεται σαν ιππότης και gentleman με την ίδια να υποστηρίζει:"Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης. Ο Δημήτρης είναι φανταστικός σύντροφος".

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ερωτήσεις γύρω από τη σχέση της δεν έμειναν εκεί με τον δημοσιογράφο να ρωτάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αν σκέφτεται το γάμο μαζί με τον σύντροφό της με την ίδια να απαντάει πως είναι κάτι που δεν έχει περάσει απο το μυαλό της, όμως ας της το ζητήσει πρώτα και μετά βλέπει!

Το ζευγάρι είναι μισό χρόνο μαζί, με το μοντέλο να προσθέτει πως "Περνάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε απόλυτα."Δείτε πιο κάτω το βίντεο με το απόσπασμα της συνέντευξής της: 

 

 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, snik, σχεση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0463 s (228 Queries.) // Parse time: 1.3729 s // Total time: 3.4193 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X