Αιμιλιανός Σταματάκης: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη!


Αιμιλιανός Σταματάκης: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη!

Η συνέντευξη του ηθοποιού και η αναφορά στη σύντροφό του

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας, ο οποίος διατηρεί σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη και το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει τη σχέση του, όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μόλις το μάθαμε

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο gossiptvgr και στον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα, κλήθηκε να αναφερθεί και στη σχέση του με τη νεαρή παρουσιάστρια και youtuber.

“Όλοι οι άνθρωποι εστιάζουμε παράλληλα σε όλα τα πράγματα της ζωής μας. Νομίζω είμαστε και καλύτερα με τους άλλους, όταν αισθανόμαστε δημιουργικοί, κι έτσι θα μπορούμε να συνυπάρχουμε και στις άλλες σχέσεις μας, είτε είναι ερωτικές είτε οικογενειακές ή φιλικές […] Επικοινωνώ τους προβληματισμούς μου με όλους τους ανθρώπους γύρω μου, οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα ερωτικά. Πάνω απ’ όλα θέλω να αισθάνομαι ελεύθερος να ζω με τον τρόπο που ζω, εφόσον δεν ενοχλώ και δεν μπαίνω στα όρια του άλλου”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για την επικοινωνία στη σχέση του. 

Κατόπιν, μιλώντας για τη διακριτικότητα όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ανέφερε: “Δεν με αφορά να επικοινωνήσω τα ερωτικά μου. Είναι κάτι προσωπικό και αφορά εμένα και τον άνθρωπό μου. Και στην πραγματικότητα ούτε τον κόσμο ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια. Με αφορά να επικοινωνώ με τον κόσμο μόνο πνευματικά όσα με απασχολούν”. 
 

Tags μαιρη συνατσακη, Αιμιλιανός Σταματάκης, σχεση, ζευγαρι, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2414 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4241 s // Total time: 2.6655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X