Τζώρτζια Παναγή: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το "My Style Rocks"


Τζώρτζια Παναγή: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το "My Style Rocks"

Ποια γεύση της άφησε η συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας;

Η Τζώρτζια Παναγή μετά από ένα περίπου μήνα παραμονής στο “My Style Rocks”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, αποχώρησε στο gala επεισόδιο που μεταδόθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 1 Μαρτίου. 

Η νεαρή παρουσιάστρια, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή μόδας, στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ, όπου μίλησε για την πορεία της στο “My Style Rocks”.

Πώς αποφάσισες να λάβεις μέρος στο "My Style Rocks"; 

Το "My Style Rocks" είναι μία εκπομπή που παρακολουθούσα συχνά, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν στον ρόλο της διαγωνιζόμενης. Όταν μου έγινε η πρόταση, απάντησα αμέσως θετικά, διότι αγαπώ τη μόδα και ήθελα να εξελίξω το στυλ μου. Ήταν μία πρόκληση για μένα και σίγουρα δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου.

Ποια γεύση σού αφήνει η αποχώρησή σου από το "My Style Rocks";

Ήταν μία συναρπαστική εμπειρία για μένα και συνάμα πρωτόγνωρη. Οφείλω να ομολογήσω πως εκτίμησα ακόμη περισσότερο τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν οι στυλίστες, αφού μέσα σε μια μέρα έπρεπε να συνδυάσω ρούχα και να κριθώ για συγκεκριμένα concept.

Θεωρείς πως δίκαια αποχώρησες την 4η βδομάδα;

Θεωρώ πως ό,τι είχα να δώσω στο παιχνίδι το έδωσα και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσω. Χάρηκα και έζησα το κάθε λεπτό της παραμονής μου στο "My Style Rocks", έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και τους έδειξα ποια είναι η Τζώρτζια και τι μπορεί να κάνει.

Οι περισσότερες κριτικές που δέχθηκες ήταν αρνητικές. Αυτό σε στεναχωρούσε;

Είναι λογικό όταν είσαι διαγωνιζόμενος να δέχεσαι θετικές και αρνητικές κριτικές. Σχετικά με το δεύτερο, θεωρώ ότι κάποιες αρνητικές κριτικές ήταν υπερβολικές, όμως αντιλαμβάνομαι πλήρως πως πρέπει να εξυπηρετηθεί το concept  του παιχνιδιού. Κάθε φορά που άκουγα μία κριτική προβληματιζόμουν και προσπαθούσα να διορθώσω κάποια πράγματα στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Τζώρτζιας Παναγή στο περιοδικό "OK!" που βρίσκεται στα περίπτερα μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ
 

Tags τζώρτζια παναγή, αποχωρηση, my style rocks, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9180 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4957 s // Total time: 2.4137 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X