Έβελυν Καζαντζόγλου: Αποκάλυψε τα μυστικά της για αψεγάδιαστο λογαριασμό στο instagram!


Έβελυν Καζαντζόγλου: Αποκάλυψε τα μυστικά της για αψεγάδιαστο λογαριασμό στο instagram!

Αν ζηλεύεις το account της σου δίνει μερικά tips!

Η 'Eβελυν Καζαντζόγλου σίγουρα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στα καλύτερα accounts στό instagram τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, καθώς οι δημοσιεύσεις που κάνει είναι πάντα προσεγμένες και το αποτέλεσμα που παρουσιάζει σε εντυπωσιάζει απο την πρώτη κιόλας ματιά που του ρίχνεις.

Το νεαρό μοντέλο, που ασχολείται πολύ με το instagram της πριν από λίγες ημέρες, ζήτησε απο τους followers της να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις και η ίδια απάντησε σε μερικές από αυτές.

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου: Με εντυπωσιακό Natar Georgiou jacket στο Paris Fashion Week

Μια απο τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και για το πώς επεξεργάζεται τις εικόνες που ανεβάζει στο instagram της και όλες τις οι αναρτήσεις είναι σε ίδιο μοτίβο χρώματος, με την Έβελυν να αναφέρει: “Η αλήθεια είναι πως έχω διαφορετικά φίλτρα στο Lightroom και κάθε φωτογραφία την αντιμετωπίζω διαφορετικά. Μου αρέσει το ομοιόμορφο προφίλ, αλλά κάθε φωτογραφία έχει άλλο mood και δεν θέλω να το “χάσει” μες την τρέλα του ocd μου”.

Μάλιστα απάντησε και σε ερώτηση αν οι εικόνες που βγάζει είναι από κινητό ή από φωτογραφική κάμερα με την ίδια να δηλώνει πως γενικά χρησιμοποιώ φωτογραφίες από φωτογράφους και γενικά αποφεύγει να βασανίζει τις φίλες της.

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, εικονες, instagram, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5296 s (233 Queries.) // Parse time: 1.3671 s // Total time: 3.8966 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X